Toplamda 3800 liraya geldi bugüne kadar aldığım teknolojik ürünlerin hiçbirinde garanti ile işim olmadı umarım olmazda. Teslim alındıktan sonra ki 1 ay içinde tam ücreti alacak şekilde iade edebiliyorum ve 2 yıl amazon garantisi altındaGarantisiz olmasına değecek bir fark mı var ki Almanyadan aldın?
Benimde aynı bu durumda bende 6500xt aldım bekliyoruz bakalim. İlk alışverişimdi merakla bekliyorum geleceği tarihiMerhaba arkadaşlar 1 martta RX6500 XT almıştım sizce bu hafta teslim alır mıyım?Alıntıyı görüntüle
Garantisiz olmasına değecek bir fark mı var ki Almanyadan aldın?
Toplamda 3800 liraya geldi bugüne kadar aldığım teknolojik ürünlerin hiçbirinde garanti ile işim olmadı umarım olmazda. Teslim alındıktan sonra ki 1 ay içinde tam ücreti alacak şekilde iade edebiliyorum ve 2 yıl amazon garantisi altında
Beklediğim bilgi buydu kaç gündür eline sağlık teşekkürlerİlk 30 gün bir sorun yaşarsa kargo vergi dahil tüm parayı iade alabilir. 30 günden sonra sorun yaşarsa ekran kartı parasını alır. Garantisiz değil yani.
Hollandadan sonra genelde İstanbula gelir. Yarın İstanbula inebilir. Sonra şehrinize göre 2-3 günde elinizde olu
İlk 30 gün bir sorun yaşarsa kargo vergi dahil tüm parayı iade alabilir. 30 günden sonra sorun yaşarsa ekran kartı parasını alır. Garantisiz değil yani.
Hollandadan sonra genelde İstanbula gelir. Yarın İstanbula inebilir. Sonra şehrinize göre 2-3 günde elinizde olur.
Cevaplarınız için teşekkür ederim dostlarAlıntıyı görüntüle
SORUN YOK HOCAM bendede durum bu .
Benimki trye inmiş görünüyor bakalım gelir elbetBeklediğim bilgi buydu kaç gündür eline sağlık teşekkürler
Bende rx550 DEN geçeceğim hocam dolar artmaya devam ediyor iyikide almışız umarım sizde alabilirsinizbir dahaki amazon 6500XT indiriminde bende alırım inşallah kaç günce gelecek size bekliyoruz
Rx550 aldığım zamana lanet okumaya başlayacağım yakında öyle bi tiksindirdi kendiniBenimki trye inmiş görünüyor bakalım gelir elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende rx550 DEN geçeceğim hocam dolar artmaya devam ediyor iyikide almışız umarım sizde alabilirsiniz
Umarım alabilirsin arada 1-2 stokluk indirim yapmaya devam ediyorlarbir dahaki amazon 6500XT indiriminde bende alırım inşallah kaç günce gelecek size bekliyoruz
Ben de APU dan geçeceğim çağ atlamış gibi olacakBenimki trye inmiş görünüyor bakalım gelir elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende rx550 DEN geçeceğim hocam dolar artmaya devam ediyor iyikide almışız umarım sizde alabilirsiniz
Bence hala güzel bir kart ucuz ve ortalama ne beklediğinize bağlı bendeki 2 gb üstelik arkadaşımdan ödünç aldığım kart bende 4gb versiyonu vardı sattım buna geçtik bakalım pce 3.0 da 1650 gibi kullanacaz bir süre sonrada anakart işlemci almak gerekecek belkide toptan satıp başka sisteme hayırlısı artıkRx550 aldığım zamana lanet okumaya başlayacağım yakında öyle bi tiksindirdi kendini