Amazon Almanya Alışverişi

emir147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
673
Merhaba arkadaşlar 1 martta RX6500 XT almıştım sizce bu hafta teslim alır mıyım?
Ekran Alıntısı.PNG

Garantisiz olmasına değecek bir fark mı var ki Almanyadan aldın?

Toplamda 3800 liraya geldi bugüne kadar aldığım teknolojik ürünlerin hiçbirinde garanti ile işim olmadı umarım olmazda. Teslim alındıktan sonra ki 1 ay içinde tam ücreti alacak şekilde iade edebiliyorum ve 2 yıl amazon garantisi altında

İlk 30 gün bir sorun yaşarsa kargo vergi dahil tüm parayı iade alabilir. 30 günden sonra sorun yaşarsa ekran kartı parasını alır. Garantisiz değil yani.
Hollandadan sonra genelde İstanbula gelir. Yarın İstanbula inebilir. Sonra şehrinize göre 2-3 günde elinizde olur.

Toplamda 3800 liraya geldi bugüne kadar aldığım teknolojik ürünlerin hiçbirinde garanti ile işim olmadı umarım olmazda. Teslim alındıktan sonra ki 1 ay içinde tam ücreti alacak şekilde iade edebiliyorum ve 2 yıl amazon garantisi altında
Adsız.png

SORUN YOK HOCAM bendede durum bu .

İlk 30 gün bir sorun yaşarsa kargo vergi dahil tüm parayı iade alabilir. 30 günden sonra sorun yaşarsa ekran kartı parasını alır. Garantisiz değil yani.
Hollandadan sonra genelde İstanbula gelir. Yarın İstanbula inebilir. Sonra şehrinize göre 2-3 günde elinizde olu
Beklediğim bilgi buydu kaç gündür eline sağlık teşekkürler

bir dahaki amazon 6500XT indiriminde bende alırım inşallah kaç günce gelecek size bekliyoruz

Beklediğim bilgi buydu kaç gündür eline sağlık teşekkürler
Benimki trye inmiş görünüyor :) bakalım gelir elbet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir dahaki amazon 6500XT indiriminde bende alırım inşallah kaç günce gelecek size bekliyoruz
Bende rx550 DEN geçeceğim hocam dolar artmaya devam ediyor iyikide almışız umarım sizde alabilirsiniz :)

Bende rx550 DEN geçeceğim hocam dolar artmaya devam ediyor iyikide almışız umarım sizde alabilirsiniz :)
Rx550 aldığım zamana lanet okumaya başlayacağım yakında öyle bi tiksindirdi kendini

Umarım alabilirsin arada 1-2 stokluk indirim yapmaya devam ediyorlar

Ben de APU dan geçeceğim çağ atlamış gibi olacak

Rx550 aldığım zamana lanet okumaya başlayacağım yakında öyle bi tiksindirdi kendini
Bence hala güzel bir kart ucuz ve ortalama :) ne beklediğinize bağlı bendeki 2 gb üstelik arkadaşımdan ödünç aldığım kart bende 4gb versiyonu vardı sattım buna geçtik bakalım pce 3.0 da 1650 gibi kullanacaz bir süre sonrada anakart işlemci almak gerekecek belkide toptan satıp başka sisteme hayırlısı artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,520
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri