Amazon Bahar Fırsatları [1TB Harddisk 245TL]

anakart bedava değil mi bir de bana hdd pahalı geldi neden 170 okuma 118 yazma olan 500gb hdd var almayya değer mi bir de monitörün paneli ne
Anakart güzel
HDD Pahalı değil şuan akakçeden bak 300TL civarlarında minimum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart bedava değil mi bir de bana hdd pahalı geldi neden 170 okuma 118 yazma olan 500gb hdd var almayya değer mi bir de monitörün paneli ne
Monitör VA Panel diye hatırlıyorum
başka monitörlerde var indiriimlerde

İşletim sistemi kuracaksanız Barracuda Q1 almayın.
Haklısın da bu fiyatada baya iyi en dandik ssd ler bile 240TL civarlarında

Anakart güzel
HDD Pahalı değil şuan akakçeden bak 300TL civarlarında minimum

Monitör VA Panel diye hatırlıyorum
başka monitörlerde var indiriimlerde

Haklısın da bu fiyatada baya iyi en dandik ssd ler bile 240TL civarlarında
Hocam ama pahalı değil mi msi monitör acerin hepsiburadada 2ms 144hz ips panel monitörü 1400tl

Hocam ama pahalı değil mi msi monitör acerin hepsiburadada 2ms 144hz ips panel monitörü 1400tl
O dediğinde ölü pixel sorunu varmış. [Büyük ihtimal] O dediğin monitörü Alan birisi bana söylemişti başka kişilerde de çıkmış.

O monitör VA panel aynı fiyata IPS almıştık Kasım aylarında dolar daha yukarılardayken arkadaşlar.

anakart iyi ne kelime dehşet fiyat...hatta hatta x570 alana msi in sitesinden kayıt oluosun 500 liralık mouse hediye ediyor. x570 gibi bi anakart geliyor sana 700 800 liraya... zaten 1 günde satıldı kaldırdılar ürünü.. nasıl kaçırdım ben onu yaaa...

az önce de itopta 5600x 3251tl den 2850 ye düşürdü 10 ad diye yazdı. şimdi ürün yine 3251tl..... 5-10 dk durmadı anında gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri