sağ üstte ki fps göstergesi hangi tuşla açılıyordu geforce da bir türlü bulamadım görmüşken sorayım dedimÇok ***** bir sistem bence hak kazanma cart curt olayı çok saçma Amazonun şu işi geçmesi lazım zaten düzgün hizmet vermeyi bıraktılar
Alıntıyı görüntüle
Prime Üyesi isen %99 uygun oluyorsun hocam ama 1 tane kitap için prime üyesi olmaya ve 5 tane kitap almaya değer mi bilemedim.Çok ***** bir sistem bence hak kazanma cart curt olayı çok saçma Amazonun şu işi geçmesi lazım zaten düzgün hizmet vermeyi bıraktılar
Alıntıyı görüntüle
Alt Rsağ üstte ki fps göstergesi hangi tuşla açılıyordu geforce da bir türlü bulamadım görmüşken sorayım dedim
ctrl shift o veya arkadaşın dediği gibi alt-r yapıp performansa tıkla ölçümlerden ayarlayabilirsin AMD içinsağ üstte ki fps göstergesi hangi tuşla açılıyordu geforce da bir türlü bulamadım görmüşken sorayım dedim
Alt R
teşekkür ederimmctrl shift o veya arkadaşın dediği gibi alt-r yapıp performansa tıkla ölçümlerden ayarlayabilirsin AMD için
CTRL+SHIFT+Osağ üstte ki fps göstergesi hangi tuşla açılıyordu geforce da bir türlü bulamadım görmüşken sorayım dedim