Bence değil, hem gecikme değerleri hemde renk gamutu daha iyi Philipsin. Ben aynı parayken Philips'i tercih ettim birde arada 1200 TL fark varsa düşünmem bile.Hocam msi qpf274 E2 ile arasında kaldım 1200 daha verip almak mantıklı mı değil mi
Bence değil, hem gecikme değerleri hemde renk gamutu daha iyi Philipsin. Ben aynı parayken Philips'i tercih ettim birde arada 1200 TL fark varsa düşünmem bile.Hocam msi qpf274 E2 ile arasında kaldım 1200 daha verip almak mantıklı mı değil mi
180 hz arıyorsan önceki yorumlara attığım Philips'i alabilirsin2k monitörlerde fırsat olursa akıtın
geçen ay 8600deb 274qpf E2 aldım ölü pixel çıktı iade ettim, iyi madem fırsat bekleyelim dedim bunu aldım sayenizde umarım pişman olmamBence değil, hem gecikme değerleri hemde renk gamutu daha iyi Philipsin. Ben aynı parayken Philips'i tercih ettim birde arada 1200 TL fark varsa düşünmem bile.
Ben kesinlikle memnun kalacağınızı düşüyorum ama olurda kalmazsanız satıcı Amazon. Heralde iade politikası en iyi satıcılardan, 30 güne kadar cayma hakkınız var. En kötü iade edersiniz.geçen ay 8600deb 274qpf E2 aldım ölü pixel çıktı iade ettim, iyi madem fırsat bekleyelim dedim bunu aldım sayenizde umarım pişman olmam
Önceki monitörü Amazondan aldım ama satıcı gpnteknoloji idi iade kabul etmediler amazona yazdım el mahkum iade aldı monitör alırken kesinlikle Amazondan almak şartBen kesinlikle memnun kalacağınızı düşüyorum ama olurda kalmazsanız satıcı Amazon. Heralde iade politikası en iyi satıcılardan, 30 güne kadar cayma hakkınız var. En kötü iade edersiniz.