Krxell
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Aynen 1000 üzerine çıktım zaten alışveriş yaparken toplamda o yüzden öyle dedim 30 lirada diğer ürün için saydım1000/100 var 702 aldıysan iade gelmeyecek

Aynen 1000 üzerine çıktım zaten alışveriş yaparken toplamda o yüzden öyle dedim 30 lirada diğer ürün için saydım1000/100 var 702 aldıysan iade gelmeyecek

Keycapsler kaliteli fakat capslock ve tab tuşu kutunun üzerindeki resimdekinden farklı. Kutunun üzerindekiler daha güzel gözüküyor. İçinden çıkan tab tuşu shift tuşunun tersi olmuşPudding Tr Beyaz kaliteli keycaps arayanlara iyi fiyat
 )
)Geldi ürün hocam çok içime sindi fotoğrafını iletiyorum. Del tuşunun yerine print screen taktım sağ shift tuşunu küçülttüm daha iyi oldu ok tuşları için alan da sağlandı. 1-2 güne de beyaz Ajaz bilek desteği gelecek tam istediğim klavyeye ulaşmış olacağımKeycapsler kaliteli fakat capslock ve tab tuşu kutunun üzerindeki resimdekinden farklı. Kutunun üzerindekiler daha güzel gözüküyor. İçinden çıkan tab tuşu shift tuşunun tersi olmuş)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Senin soldaki shift ve capslock hyperx değil sanırım. Benim de içime sindi. Kalitesi güzel. Aliexpresten aldığım pudinleri satar, bunu ucuza almış olurumGeldi ürün hocam çok içime sindi fotoğrafını iletiyorum. Del tuşunun yerine print screen taktım sağ shift tuşunu küçülttüm daha iyi oldu ok tuşları için alan da sağlandı. 1-2 güne de beyaz Ajaz bilek desteği gelecek tam istediğim klavyeye ulaşmış olacağım

22 sinde aldım yine aynı fiyata
Alakasız bir konu fotoğrafı
Amazon dalga mı geçiyor. Linke basıyorum kablo resmi geliyor
Geçen yaz 200 liraya aliexpresste mekanik klavye vardı %60lık o duruyordu change yaptım ondaki shift ve capslockuSenin soldaki shift ve capslock hyperx değil sanırım. Benim de içime sindi. Kalitesi güzel. Aliexpresten aldığım pudinleri satar, bunu ucuza almış olurum

Hyperxden çıkmıyor. Aliexprestekilerden çıkıyor.keycaplardan hem büyük enter hem küçük enter çıkıyor değil mi?
Benim klavye %60 ve büyük enter olduğu için çoğu keycap uymuyor.