1kya adam akıllı ayakkabı kalmadı dostum ya bütceni arttır ya da 9 ay taksit şekliyle almayı dene para vs. biriktiripGüzel yazlık ayakkabı bulan var mı arkadaşlar 1k bütcem var
hangi tv box hocam link atar mısın?
Hangisini aldınız acaba ben ankayi alicam gibiHocam onu fiyatini 7k gordum hic bakmamisim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam calitte kullanan da cok var bu ,odeli bende pek gormedim ama baya genis duruyor benim hosuma gitti.
Hocam anka gayet guzel denedim ama fiyati neredeyse 7k. Ben Hawk Fab V6 alacagim gibiHangisini aldınız acaba ben ankayi alicam gibi
Nasil 7k bende 6.1k falanHocam anka gayet guzel denedim ama fiyati neredeyse 7k. Ben Hawk Fab V6 alacagim gibi
şu modeli öneririm geçen ay 2.çifti aldım. hafif rahat ve köpük tabanlık var.Güzel yazlık ayakkabı bulan var mı arkadaşlar 1k bütcem var
Hocam link atabilir misiniz? Bende en dusuk 6.8k suan.Nasil 7k bende 6.1k falan
bendede aynı suan fıyat artmıs daha dogrusu amazonda stok kalmadıgı ıcın olabılır cunku satıcı xdrıve olarak gosrerıyor ulan gıne kacırdık ıyımıHocam link atabilir misiniz? Bende en dusuk 6.8k suan.
Hocam ben nays dan borc da alamadim onayli hesap olmasina ragmen indirimlerden sonra +2k bosa vercem artikbendede aynı suan fıyat artmıs daha dogrusu amazonda stok kalmadıgı ıcın olabılır cunku satıcı xdrıve olarak gosrerıyor ulan gıne kacırdık ıyımı
Su nasıl ben zaten nakıt verıcem zıraatten nays varda onaylı hesap degıl onaylı hesap yapsam naysdan taksıt falan yapabılıyomuyumHocam ben nays dan borc da alamadim onayli hesap olmasina ragmen indirimlerden sonra +2k bosa vercem artik