Sistemden onay bekliyorum Emre Bey.Şuan bu kampanyada yoğunluk olduğu için çok fazla talep var ,sistem biraz yavaş haraket ediyor.
ÖS 4:51
Bana da gelmedi bekleyek biraz.
Sen alamıyorsun diye alan kişiler kampanyadan yararlanamıyor. Yaptığınız bildiğin hırsızlık.zaten alamıyoz sıkıntı yok
Sorun yok yine de çok iyi 6 ay bedava olması.Eklemez hocam demiştim sizlere denedim çünkü iptal edince oldu
@DonanımFikir gereken cevabı sen verirsin hocamBaya sıcak dolandırıcılık helal olsun moderatörlere de başlığı silmemeye devam etsin mükemmel şimdi yapanlarda böyle açık olmasaydı diye de savunurlar kendini
En basit olay olsa hak hukuktan bahsedersiniz , sistem çıksa al satçılardan alamadık dersiniz adamların iyi niyetinin açığını kullajmaya devam edin acısı çıkar zaten bi şekilde
Moderatörler neden engellemiyor anlamıyorum.Baya sıcak dolandırıcılık helal olsun moderatörlere de başlığı silmemeye devam etsin mükemmel şimdi yapanlarda böyle açık olmasaydı diye de savunurlar kendini
beddua etme. döner sonraEn basit olay olsa hak hukuktan bahsedersiniz , sistem çıksa al satçılardan alamadık dersiniz , adamların iyi niyetinin açığını kullanmaya devam edin acısı sizden çıkar zaten umarım bi şekilde