🔥İndirim AMAZON CIZGI ROMANLARDA 4 AL 2 ODE

1721149101836.png

Bu olayı yapmadımda ekstradan mobile özel 500 tl üzeri 200 tl indirim muhabbeti ile şöyle bi indirim yaptım. Ekstaradanda bi 40 tl indirim vardı, onunla birlikte 240 tl bi indirim yakaladım çizgi romanı beleşe getirmiş gibi oldum bende.

Alıntıyı görüntüle
Bu olayı yapmadımda ekstradan mobile özel 500 tl üzeri 200 tl indirim muhabbeti ile şöyle bi indirim yaptım. Ekstaradanda bi 40 tl indirim vardı, onunla birlikte 240 tl bi indirim yakaladım çizgi romanı beleşe getirmiş gibi oldum bende.
cok iyi artik 60-70tlye ne alabiliyosun ki 4 tane cizgi roman gelmis. iyi okumalar

Alıntıyı görüntüle
nasıl yaptın o 500 e 200 indirimi yeni hesaplara falan mı ?

nasıl yaptın o 500 e 200 indirimi yeni hesaplara falan mı ?
Hayır mobile özel ilk alışverişte 500 tl üzeri alışverişte 200 tl indirim var. Ama yanlış değilsem ben daha önce mobildende sipariş vermiş olmam lazım diye hatırlıyorum. Ek olarak uzun zamandır prime kullanıcısıyım ve amazondan birçok defa alışveriş yaptım, etkisi var mıdır bilemiyorum.

4 al 2 öde bittimi yoksa tek siparişlik hakkımız mı var bende şuan gözükmüyor da

Alıntıyı görüntüle
ödemedemi düşüyor death note serisini alamyı düşünüyorumda yada manga öneriniz varmıdır

kampanya tek seferlik hesap girişi olmayınca gözüküyor ona göre alın

Geri