real1ty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
@Dancer @RevDeisDou birader gülüyorsunuz da cevap vermiyorsunuz? Komik olan neyse söyleyin de ögrenelim .)
689 tl değildi az önce 671tl idi adeks store da ondan diyorum.30tl ye 1200vp nerde söyle biz de alalım
https://www.vatanbilgisayar.com/hyp...ce=search&utm_medium=cloud&utm_campaign=cloud çok yakın fiyata vatandada varBana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
https://www.vatanbilgisayar.com/hyp...ce=search&utm_medium=cloud&utm_campaign=cloud çok yakın fiyata vatandada var
Galiba öyle oldu. Artık biraz eskide denebilir![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700 liraya 9 tane ilan var. Piyasası düştü herhalde
Dolar 10 TL iken çok iyi fiyat Alacaklara hayırlı olsunBana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
6 yıllık kulaklık olduğu için emin olamadım. Bi süre bekleyip logitech g pro x indirime girdiği zaman onu almayı düşünüyorumGaliba öyle oldu. Artık biraz eskide denebilir
Kraken modelleri bir süre sonra kulak ağrısı oluşan modeller değil mi? Ayrıca arkadaşım kraken kullanırken bu sorunlar yüzünden kulaklık değiştirdiğinide belirtmiş olayım@Dancer @RevDeisDou birader gülüyorsunuz da cevap vermiyorsunuz? Komik olan neyse söyleyin de ögrenelim .)
Kraken x serisi ile Kraken te'yi karıştırma .) Kraken te üst düzey bir kulaklıktır, kafa ağrısı falan da yapmıyor.Kraken modelleri bir süre sonra kulak ağrısı oluşan modeller değil mi? Ayrıca arkadaşım kraken kullanırken bu sorunlar yüzünden kulaklık değiştirdiğinide belirtmiş olayım![]()
nE mükemmel fiyatBana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Alt limit ne kadar bunun30 TL indirim koduyla 660 TL ye kapattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullanmayı unutmayın ilk siparişe MAPP30
120 ama mobil uygulamadan alınırsa geçerliAlt limit ne kadar bunun