Neler Yeni

Amazon.co.jp'dan Ban Yer Miyim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Hocam son satın alma aşamasında dahil oluyor diye biliyorum Amazon' da. Bi bak banada haber et. Olmasa bile biraz ödeyip geçirirsiniz.
Hocam 2070 supere baktım her şeyi yapınca 66400 Japon yeni gözüküyor yani 4479TL alsam mı acaba

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Hocam heveslendirmek gibi olmasın ama bedava resmen. 5700XT falan varsa o fiyatlara direkt al okutursun birine burada en az 6 7000 e.
Hocam kendim kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim ki şimdi :(

Dambıldor

80+ Silver
Hocam kendim kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim ki şimdi :(
stokta yok ona göre 2 3 ay sonra da gelebilir kart
ve üstüne ürünü iptal edebiliyorlar yani yanlışlıkla da yazılmış olabilir
Yanlışlık olmasa çoğu ürün bu şekilde olurdu diye düşünüyorun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager

Dambıldor

80+ Silver
Hocam 1 tane alabiliyorum şuan sepete ekledim ama ne yapsam bilemedim 4500TL'ye 2070 süper
Yukarıda yazıyı editledim onları oku kart geldiğinde belki de piyasa düzelmiş o fiyata 3060tilar olucak kim bilir ama kendi kararınız eğer stokta olsa direk al derdim fakat stok olayı biraz düşündürüyo

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Yukarıda yazıyı editledim onları oku kart geldiğinde belki de piyasa düzelmiş o fiyata 3060tilar olucak kim bilir ama kendi kararınız eğer stokta olsa direk al derdim fakat stok olayı biraz düşündürüyo
Hocam bekleyemem 2 3 ay maalesef yoksa biliyorum bekleyip 3060ti alabileceğimi ☹️

Dambıldor

80+ Silver
Hocam bekleyemem 2 3 ay maalesef yoksa biliyorum bekleyip 3060ti alabileceğimi ☹️
Ama kartta hemen gelmicek ki
Temporarily out of stock. Click here for details of availability.
We are working hard to be back in stock. Place your order and we’ll email you when we have an estimated delivery date. You won’t be charged until the item ships. Biz size ne zaman temin edileceği ile ilgili mail atacağız diyor. Aynı süreye denk gelebilir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
We are working hard to be back in stock. Place your order and we’ll email you when we have an estimated delivery date. You won’t be charged until the item ships. Biz size ne zaman temin edileceği ile ilgili mail atacağız diyor. Aynı süreye denk gelebilir
Kaç günde gelir ki.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Gün değil problem stok olmaması yoksa amazon 1 2 haftada getiriyor diye biliyorum
Gemiyle geliyor ya dostum ondan pandemiden dolayı kargo uçakla getirilmiyor diye biliyorum
Baktığımda 45 gün 2 ay sürebilir gemiyle gelmesi diyorlar.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Vergilerle fiyatı ne kadar oluyor ?
Hocam Ürün + Kargo= 1700
Vergi =470
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırsam ek vergi falan çıkar mı acaba.
Gelişinde sıkıntı çıkmasın sonra.
Amazonda tek seferde ödersiniz

Aynen öyle hocam.

%20 gümrük vergisi ödemek zorundasın.
Böyle değil hocam. Aliexpressten yüzük bile alsan kapıda vergi ödüyosun ama amazonda tek seferde ödüyosun

Aynen hocam ama bazı kartlarda stok var. Stok olan kartlarda tahmini teslim yazıyor.

Herhangi bir ek vergilendirme olur mu gelisinde dostum bir bilgin var mı alırım 3080'i bu fiyata.

Hocam son satın alma aşamasında dahil oluyor diye biliyorum Amazon' da. Bi bak banada haber et. Olmasa bile biraz ödeyip geçirirsiniz.
Hocam en son aşamada 1660s' 26500yen iken son aşamada 5500yen vergi eklendi. Baştan ödüyosunuz

Son düzenleme:
Top Bottom