Neler Yeni

amazon.com güvenilirlik

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
amazonun çok güvenli bir yer olduğunu duydum önemli olan satıcı puanına dikkat et dediler şunu sormak istiyorum https://www.amazon.com.tr/AMD-Ryzen...yzen+5+3600&qid=1593540576&s=computers&sr=1-1 bu ürünün satıcısı direkt olarak amazon.comtr olarak gözüküyor bu güvenilir mi alınır mı
şaka mı bu dünyanın en büyük alışveriş sitesi tabii ki güvenli
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonun çok güvenli bir yer olduğunu duydum önemli olan satıcı puanına dikkat et dediler şunu sormak istiyorum https://www.amazon.com.tr/AMD-Ryzen...yzen+5+3600&qid=1593540576&s=computers&sr=1-1 bu ürünün satıcısı direkt olarak amazon.comtr olarak gözüküyor bu güvenilir mi alınır mı
yalnız üründen çok büyük gümrük vergisi yersin tr fiyatını greçebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şaka mı bu dünyanın en büyük alışveriş sitesi tabii ki güvenli

yalnız üründen çok büyük gümrük vergisi yersin tr fiyatını greçebilir
hayır biliyorum güvenilir olduğunu satıcı için demek istedim ve şey bu fiyat vergi dahil değil mi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
.com.tr 'den alırsan vergi ödemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.com.tr 'den alırsan vergi ödemezsin.
yani attığım linkten ürün alırsam hiçbir şekilde problem yaşamadan gelecek ve bu fiyatı vereceğim ekstra fiyat yok değil mi

Bu Türkiye sitesi olduğu için vergi vermeyeceksin
yani attığım linkten ürün alırsam hiçbir şekilde problem yaşamadan gelecek ve bu fiyatı vereceğim öyle mi ekstra fiyat yok değil mi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yani attığım linkten ürün alırsam hiçbir şekilde problem yaşamadan gelecek ve bu fiyatı vereceğim öyle mi

yani attığım linkten ürün alırsam hiçbir şekilde problem yaşamadan gelecek ve bu fiyatı vereceğim öyle mi ekstra fiyat yok değil mi
Evet. Gümrük vergisi/ücreti yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
Evet. Gümrük vergisi/ücreti yok.
peki reis sen güvenilir buluyor musun alayım mı buradan ve senden küçük bi ricam olacak tek tek pc topladığım için internetten ucuza toplamaya çalışıyorum bana yardımcı olabilir misin siteler konusunda şurdan şunu al alma gibisinden

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
peki reis sen güvenilir buluyor musun alayım mı buradan ve senden küçük bi ricam olacak tek tek PC topladığım için internetten ucuza toplamaya çalışıyorum bana yardımcı olabilir misin siteler konusunda şurdan şunu al alma gibisinden
akakcede bulunan bütün satıcılar güvenilir.
Ayrıca akakcede AmazonTR'nin adı geçiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
akakcede bulunan bütün satıcılar güvenilir.
Ayrıca akakcede AmazonTR'nin adı geçiyor.
güvenilir ama şikayetler okuyorum çok fazla yani özen gösterilmemiş kargoya falan diye ya da geç geliyor diye o yüzden düzgün yerlerden almak istiyorum qp, itopya, İncehesap, vatan gibi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
güvenilir ama şikayetler okuyorum çok fazla yani özen gösterilmemiş kargoya falan diye ya da geç geliyor diye o yüzden düzgün yerlerden almak istiyorum qp, itopya, İncehesap, vatan gibi
Ne alaka?
Her yer geç verebilir. Ayrıca özen gösteriyorlar. Dediğin yerlerin çoğu geç kargoluyor Vs.
Kendin karar ver

Top Bottom