Neler Yeni

amazon.com güvenilirlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
Ne alaka?
Her yer geç verebilir. Ayrıca özen gösteriyorlar. Dediğin yerlerin çoğu geç kargoluyor Vs.
Kendin karar ver
e ama insanlar ateş püskürüyor resmen yok kargoda ezilmiş yok muhatap bulamıyorum falan benim için geç gelmesi 2. planda önemli olan muhatap bulabilmek ve ürünleri zararsız teslim almak

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
e ama insanlar ateş püskürüyor resmen yok kargoda ezilmiş yok muhatap bulamıyorum falan benim için geç gelmesi 2. planda önemli olan muhatap bulabilmek ve ürünleri zararsız teslim almak
Kargonun ezilmesi kargo firmasından kaynaklı. O durumda şubeden şubeye değişir. Ayrıca muhatap oluyorlar. Kaç kere alışverim oldu.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Satürn
Tabiiki de güvenli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
Kargonun ezilmesi kargo firmasından kaynaklı. O durumda şubeden şubeye değişir. Ayrıca muhatap oluyorlar. Kaç kere alışverim oldu.
tamam sakin olun benim kimseye bir şey dediğim yok tabi ki siz de haklısınız ben sadece kaygılıyım o kadar nereden nasıl alınması gerektiğini bilmiyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TR'de daha ucuz
Screenshot_13.png

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
çok haklısınız ucuza bulunabiliyor tek korkum kargo sırasında problem yaşaması çünkü özen göstererek paketlemedikleri hakkında bir sürü yorum okudum+
Kargocuya "1 sn bekler misin" dedikten sonra hemen orada kutuyu kontrol edebilirsin.
Eğer kutu ile ilgili bir sorunun sıkıntın olursa, orada anında geri gönderebiliyorsun.
Aylardır bir sürü ürün geldi bana, hiç sorun çıkmadı. Çok nadir oluyor yani kargo sorunları.
Yine de temkinli olmakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
evet yorumunuz gerçekten mantıklı ama ben yine de kendi bildiğimi yapmayı düşünüyorum yine de teşekkürler ve 1tb ssd öneriniz var mı

Top Bottom