Amazon.com siparişi 30 euro üstü gümrük sorunu çıkartır mı?

atar1993

80+
Reaksiyon skoru
105
Merhaba değerli donanımarşivi forum sakinleri. Amazon.com da normalde başka bir ürünü almak istediğimde 30 euro üzeri olduğunda sipariş verilemiyor fakat ekteki ürünü almak istediğimde herhangi bir engel göremedim. Bu siparişi gerçekleştirdiğimde gümrük sorunlarıyla uğraşma durumum olmuyor mu? Ya da amazon kendisi mi tedarik sürecini tamamlıyor? Bu 30 euro üzeri olan siparişlerde amazonda nasıl bir süreç işliyor.
1747910982094.webp

Diğer ürünlerde görünen:
1747911238066.webp

8200 lira bu cihaz için çok değil mi
Birçok ürün incelemesine baktım malesef dengi olanlarda benzer fiyatlarda. Bazıları 4000-5000 bandında fakat Kullandığım redmagic telefona göre biraz daha küçük yapıda kalıyor. Genelde 6.5 inçe kadar olan telefonlar için düzgün olanlar var ya da biraz ince olan telefonlar için uygun var. 6.85 inç büyüklük ve 9 mm kalınlık için düzgün bir seçenek bulamadım.

hocam çok lazımsa dene en kötü paran daha sonra iade olur amazondan diye düşünüyorum
Sipariş verdim bakalım. Daha önceden neweggde 150 euro sınırı varken 330 euroluk bir ürün sipariş vermiştim sorunsuz gelmişti. Benden sadece bir formu doldurmamı istemişlerdi. Bu ürünün gümrük işlemlerimin vekaletini bu kişiye veriyorum gibi bir şey yazıp altına imza atıp tarayıcıda tarayıp mail ile göndermiştim. Sonrasında 2-3 gün içinde ürün kapıma gelmişti. Eğerki benzer bir durum amazonda da varsa sorunsuz geleceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,890
Üyeler
174,936
Son üye
kaanguney54
Geri