🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,520
Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.

Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.

Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.

Edit: Rocoren markasından 3.5mm jack uzatma kablosu aldım. Ugreen ürünlerini anımsatıyor demiştim malzeme kalitesi hissiyat olarak Ugreen e çok yakınmış ilk gelen ürün bu oldu kargodan. Takıp denemedim performansını bilmiyorum ama fiyata göre premium.

Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.

Bu ethernet adaptör ve usb çoklayıcı adaptörü 2 hafta önce 750TL ye almıştım. Metal gövde kayıpsız aktarım hem Type C hem Usb tavsiye ederim. 650TL ye düşmüş. Rakiplerine göre avantajlı.

TP Link Ethernet Adaptörleri

Son düzenleme:
123123.webp

Uzun istemeyen varsa 2M bu ben bunu almıştım 2tane kullanıyorum kaliteli kablo memnunum. Genelde bu markanın ürünlerinin hepsinden memnun kaldım.

Alıntıyı görüntüle
Uzun istemeyen varsa 2M bu ben bunu almıştım 2tane kullanıyorum kaliteli kablo memnunum. Genelde bu markanın ürünlerinin hepsinden memnun kaldım.
Bu fiyatlara hocam Veggieg in Cat8 dediği STP kablosu var 1 metre 108TL miydi öyle bir şey, 2 metresi 170TL olması lazım.
Ugreen'de de Cat6a 2 metre kablosu 114TL olması lazım.
Şok etti beni fiyatlar, durduk yere binlerce lira harcadım kablolara :D
2023 deki fiyatlardan daha uyguna geliyor bir çok ürün.

Bu fiyatlara hocam Veggieg in Cat8 dediği STP kablosu var 1 metre 108TL miydi öyle bir şey, 2 metresi 170TL olması lazım.
Fiyatlar uygun ihtiyacı olan kaçırmasın ztn. 2023 de 49 tl den ve 59 Tl den 2x almışım. Hala aktif olarak kullanmaktayım. Typc To Ethernet çeviriciyide bu markadan aldım taş gibi ürün.

Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm üç ürünü aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.

Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.
Şimdi bu ürünlerde 0 kayıp mı oluyor hocam? Modem router PC min dibinde 10-15 cm uzağında ortalama taksam 1000/1000 alır mıyım şuan Turknet 1000/1000 de 940/940 garanti alıyorum hız 1000/1000 olur mu?

Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.

Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.

Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.

Kabeldirekt mi bu mu

Şimdi bu ürünlerde 0 kayıp mı oluyor hocam? Modem router PC min dibinde 10-15 cm uzağında ortalama taksam 1000/1000 alır mıyım şuan Turknet 1000/1000 de 940/940 garanti alıyorum hız 1000/1000 olur mu?
Hocam o kayıpsızlık muhabbeti tamamen binandaki fibere gelen sinyal desibelinin düşüklüğüne, ont nin ve modeminin arasında kurduğu iletişimin kayıpsızlığına bağlı.
Normal şartlarda kayıpsız alman gerek ama gerek ont den gerek modemden gerek kablodan hepsini topladığında %10 luk bir hata payı gibi düşünebilirsin kayıp olabiliyor.
Ont ile modem arasında bir rj45 kablo oluyor hocam, onu mesela Veggieg den 1 metre Cat8 alıp araya koyabilirsin, aynı şekilde bilgisayarım yakın dedin, 1 tane daha aynı Cat8 kablodan alıp koyarsan kayıp ihtimalini en minimale çekebilirsin.
Bu Veggiegler yeni yeni geldi Türkiye'ye. TeknoStore satıyordu normalde. Teknobiyotik, Amazon vs. de getirdi. Fiyat rekabetinden dolayı Amazonda şuan fiyatlar çok uygun geliyor benim gözüme. Bir ürünün yorumunda Cat7 kalitesinde demişler ama ha Cat7 ha Cat8 farketmiyor. Adamlar bu fiyat a hem Cat8 hem STP kablo verdiğini iddia ediyor. Ben denemek için ont modem arasına 1 tane cat8 aldım, bilgisayara da 10 metreliğinden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabeldirekt mi bu mu
Bence Ugreen hocam. 111TL ye 5 metre kablo veriyor adamlar. Ben kenarda dursun lazım olur diye 5 er tane aldım fiyatı aşırı uygun olanlardan.

Hocam o kayıpsızlık muhabbeti tamamen binandaki fibere gelen sinyal desibelinin düşüklüğüne, ont nin ve modeminin arasında kurduğu iletişimin kayıpsızlığına bağlı.
Normal şartlarda kayıpsız alman gerek ama gerek ont den gerek modemden gerek kablodan hepsini topladığında %10 luk bir hata payı gibi düşünebilirsin kayıp olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence Ugreen hocam. 111TL ye 5 metre kablo veriyor adamlar. Ben kenarda dursun lazım olur diye 5 er tane aldım fiyatı aşırı uygun olanlardan.
2,5,10,15,20 kaç metre alayım?

100 mbt internet icin hangisini almaliyim 10 mt lazm hocam

100 mbt internet icin hangisini almaliyim 10 mt lazm hocam
Hocam gelecekte gigabite geçme durumun olmayacaksa ya da hiç ihtiyacın yoksa en ucuzunu alabilirsin hepsi kaliteli. Ama şahsi tavsiyem Ugreen Cat6a Slim olan kablo. 10GBps destekli geleceğe yönelik sağlam bir kablo. Evde her yerde aynı seri kablodan kullanıyorum. Memnunum.
2,5,10,15,20 kaç metre alayım?
Hocam ihtiyacınıza göre alın bence, bana sürekli lazım oluyor diye kenara koymak için çok aldım ben. Ha sizde gelecekte şurada burada şu bu olabilir diye bir düşünüp ekstra 1 2 tane daha alabilirsiniz. Ama şu anda en avantajlı gördüğüm Cat6 flat olan 111TL lik 5 metre ve Cat6a slim olan 240TL 10 metre.

Bu kablolar daha çok homeserver kullanımı için mantıklı, fiber internet hızında gigabit kablolardan pek farkı olmayacaktır. Kabeldirekt almayı planlıyordum bunu paylaşmanız çok güzel oldu, teşekkür ederim.

Bu kablolar daha çok homeserver kullanımı için mantıklı, fiber internet hızında gigabit kablolardan pek farkı olmayacaktır. Kabeldirekt almayı planlıyordum bunu paylaşmanız çok güzel oldu, teşekkür ederim.
Rica ederim hocam :)

Gigafiber internetim hangi kabloyu alayım modemden laptopa ?
Hocam kaç metre ihtiyacınız olduğuna bağlı. Ben kendi evimde geleceğe yönelik olsun diye Ugreen Cat6a Slim olan kablolardan kullanıyorum. 10 Metreliği alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri