🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

Rica ederim hocam :)

Hocam kaç metre ihtiyacınız olduğuna bağlı. Ben kendi evimde geleceğe yönelik olsun diye Ugreen Cat6a Slim olan kablolardan kullanıyorum. 10 Metreliği alabilirsiniz.
10m çok cat6 kablosu mu alayım ben gigafiber internet.

45w sarj aleti varmidir acaba

kardişim bnm bende 1000-1000 gigafiber var hangi kablo 1k 1k verir. 10mt lazım

Bunu alın hocam.
Hocam bende 200 var düşük de olsa 1000 e geçme ihtimalim de var bu cat8 olanı 10 metre diğerlerine göre bi avantajı var mı? Ben hiç anlamıyorum bu arada. Kasayla modeme uyumlu mu mesela bu 8 olan? Girişi vs. Diğerlerine göre %1 bile avantajı varsa 8 olandan alacam 360 a düşüyor kuponla

45w sarj aleti varmidir acaba
Hocam bir göz attım da, Ugreen de 45W verebilecek göremedim.

Bunları bir incele hocam.

kardişim bnm bende 1000-1000 gigafiber var hangi kablo 1k 1k verir. 10mt lazım
Bunu al hocam.

Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.

Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.

Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.

Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.

Bu ethernet adaptör ve usb çoklayıcı adaptörü 2 hafta önce 750TL ye almıştım. Metal gövde kayıpsız aktarım hem Type C hem Usb tavsiye ederim. 650TL ye düşmüş. Rakiplerine göre avantajlı.

TP Link Ethernet Adaptörleri

Kablolar duvara yapışıyor mu resimde duvarda asılı duruyor da

Hocam bende 200 var düşük de olsa 1000 e geçme ihtimalim de var bu cat8 olanı 10 metre diğerlerine göre bi avantajı var mı? Ben hiç anlamıyorum bu arada. Kasayla modeme uyumlu mu mesela bu 8 olan? Girişi vs. Diğerlerine göre %1 bile avantajı varsa 8 olandan alacam 360 a düşüyor kuponla
Hocam Cat8 olan tamamen gereksiz ev kullanımı için. Cat6 bile yeterli normalde gigabit fiber için.
Bunu alabilirsin geleceğe yönelik olur, 10gbps destekliyor.
Cat8 almana gerek yok, bana sorarsan niye aldın diye ben tek kablo üzerinden çok fazla cihaza internet veriyorum evimde, denemek için aldım cat8 i.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolar duvara yapışıyor mu resimde duvarda asılı duruyor da
Yok hocam öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Hepsi normal kablo herhangi bir yapışkan özelliği vs. yok. Fotoğraftan öyle gözüküyordur.

Hocam bir göz attım da, Ugreen de 45W verebilecek göremedim.

Bunları bir incele hocam.

Bunu al hocam.
Sağol ben en iyisi spigen alayım indirimlerden falan 200- 300 alırım herhalde

Mikrofon ve kulaklık ayırıcı lazım linkini attığınız Recoren iyi midir üstad ?

Mikrofon ve kulaklık ayırıcı lazım linkini attığınız Recoren iyi midir üstad ?
Hocam bir bilgim yok. Ben denemek için aldım, fotoğraflar görseller vs. Ugreen ürünlerine çok benziyor. Metal gibi gözüküyor kablo başları. Görünüşte kaliteli duruyor. Alıp sizde deneyebilirsiniz. Amazon satıyor neticede umduğunuz gibi çıkmazsa paketleyip geri yollarsınız.

Geri