10m çok cat6 kablosu mu alayım ben gigafiber internet.Rica ederim hocam
Hocam kaç metre ihtiyacınız olduğuna bağlı. Ben kendi evimde geleceğe yönelik olsun diye Ugreen Cat6a Slim olan kablolardan kullanıyorum. 10 Metreliği alabilirsiniz.
10m çok cat6 kablosu mu alayım ben gigafiber internet.Rica ederim hocam
Hocam kaç metre ihtiyacınız olduğuna bağlı. Ben kendi evimde geleceğe yönelik olsun diye Ugreen Cat6a Slim olan kablolardan kullanıyorum. 10 Metreliği alabilirsiniz.
10m çok cat6 kablosu mu alayım ben gigafiber internet.
Eyvallah hocamUgreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu alın hocam.
Hocam bende 200 var düşük de olsa 1000 e geçme ihtimalim de var bu cat8 olanı 10 metre diğerlerine göre bi avantajı var mı? Ben hiç anlamıyorum bu arada. Kasayla modeme uyumlu mu mesela bu 8 olan? Girişi vs. Diğerlerine göre %1 bile avantajı varsa 8 olandan alacam 360 a düşüyor kuponlaUgreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu alın hocam.
Hocam bir göz attım da, Ugreen de 45W verebilecek göremedim.45w sarj aleti varmidir acaba
kardişim bnm bende 1000-1000 gigafiber var hangi kablo 1k 1k verir. 10mt lazım
Kablolar duvara yapışıyor mu resimde duvarda asılı duruyor daArkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ugreen Cat6 Flat Pure Copper Metal Konnektör UTP Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Flat Pure Copper Metal Konnektör UTP Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.
Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.
Rocoren USB 3.2 Gen1 Erkek to Type-C Dişi OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Elektronik
Rocoren USB 3.2 Gen1 Erkek to Type-C Dişi OTG Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Rocoren 100W Type-C to Type-C 90° Örgülü PD Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rocoren 100W Type-C to Type-C 90° Örgülü PD Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Rocoren Hi-Fi TRRS Mikrofon ve Kulaklık Ayırıcı 3.5mm Y Jack Kablo : Amazon.com.tr: Elektronik
Rocoren Hi-Fi TRRS Mikrofon ve Kulaklık Ayırıcı 3.5mm Y Jack Kablo : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Rocoren 360° Dönebilen Katlanabilir Yükseklik ve Eğim Ayarlı Telefon Tutucu Stand : Amazon.com.tr: Elektronik
Rocoren 360° Dönebilen Katlanabilir Yükseklik ve Eğim Ayarlı Telefon Tutucu Stand : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.
VegGieg RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı : Amazon.com.tr: Yapı Market
VegGieg RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ethernet adaptör ve usb çoklayıcı adaptörü 2 hafta önce 750TL ye almıştım. Metal gövde kayıpsız aktarım hem Type C hem Usb tavsiye ederim. 650TL ye düşmüş. Rakiplerine göre avantajlı.
VegGieg USB ve Type-C Gigabit Ethernet Adaptörü 3 Port USB 3.0 Çoklayıcı Hub : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg USB ve Type-C Gigabit Ethernet Adaptörü 3 Port USB 3.0 Çoklayıcı Hub : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
TP Link Ethernet Adaptörleri
TP-Link UE306, USB 3.0 - Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü : Amazon.com.tr
TP-Link UE306, USB 3.0 - Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
TP-Link UE200, USB 2.0 Ethernet Ağ Adaptörü : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
TP-Link UE200, USB 2.0 Ethernet Ağ Adaptörü : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Hocam Cat8 olan tamamen gereksiz ev kullanımı için. Cat6 bile yeterli normalde gigabit fiber için.Hocam bende 200 var düşük de olsa 1000 e geçme ihtimalim de var bu cat8 olanı 10 metre diğerlerine göre bi avantajı var mı? Ben hiç anlamıyorum bu arada. Kasayla modeme uyumlu mu mesela bu 8 olan? Girişi vs. Diğerlerine göre %1 bile avantajı varsa 8 olandan alacam 360 a düşüyor kuponla
Yok hocam öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Hepsi normal kablo herhangi bir yapışkan özelliği vs. yok. Fotoğraftan öyle gözüküyordur.Kablolar duvara yapışıyor mu resimde duvarda asılı duruyor da
Sağol ben en iyisi spigen alayım indirimlerden falan 200- 300 alırım herhaldeHocam bir göz attım da, Ugreen de 45W verebilecek göremedim.
Bix BX2P46G GaN PD 45W Type-C ve USB-A QC 18W Çift Portlu Akım Korumalı Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronik
Bix BX2P46G GaN PD 45W Type-C ve USB-A QC 18W Çift Portlu Akım Korumalı Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bix BX1P45G GaN 45W Type-C PD Akım Korumalı ve LED Göstergeli Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronik
Bix BX1P45G GaN 45W Type-C PD Akım Korumalı ve LED Göstergeli Hızlı Şarj Cihazı (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bix BX2P65G GaN PD 65W Type-C ve USB-A QC 18W Çift Portlu Akım Korumalı Hızlı Şarj Cihazı Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Bix BX2P65G GaN PD 65W Type-C ve USB-A QC 18W Çift Portlu Akım Korumalı Hızlı Şarj Cihazı Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bix BX3P65G 65W GaN Qualcom 4.0 2*Type-C & USB-A 3 Portlu, MacBook Pro/Air, iPad Air/Pro, iPhone 16/15/14/14 Pro Max iPhone /13/13 Pro Max, Galaxy S24/S23/S22/S21 Uyumlu BX-3P65G : Amazon.com.tr: Elektronik
Bix BX3P65G 65W GaN Qualcom 4.0 2*Type-C & USB-A 3 Portlu, MacBook Pro/Air, iPad Air/Pro, iPhone 16/15/14/14 Pro Max iPhone /13/13 Pro Max, Galaxy S24/S23/S22/S21 Uyumlu BX-3P65G : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Rocoren 70W GaN Şarj Cihazı Type-C ve USB-A 3-Portlu Hızlı Şarj Aleti : Amazon.com.tr: Elektronik
Rocoren 70W GaN Şarj Cihazı Type-C ve USB-A 3-Portlu Hızlı Şarj Aleti : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bunları bir incele hocam.
Bunu al hocam.Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hocam bir bilgim yok. Ben denemek için aldım, fotoğraflar görseller vs. Ugreen ürünlerine çok benziyor. Metal gibi gözüküyor kablo başları. Görünüşte kaliteli duruyor. Alıp sizde deneyebilirsiniz. Amazon satıyor neticede umduğunuz gibi çıkmazsa paketleyip geri yollarsınız.Mikrofon ve kulaklık ayırıcı lazım linkini attığınız Recoren iyi midir üstad ?