Bende onu buldum zaten ama switch kalitesi filan nasıl onu bilmiyorum1.100 TL ye RK61 var hocam ben onu almak istiyorum ama daha almadım ilgini çekerse inceleyebilirsin.
hiç bir fikrim yok hocam bi ara çok popülerdi peynir ekmek gibi gidiyordu diğer sitelerde pahalı ama amazonda büyük fırsat adı altında 1100 tl görünüyorBende onu buldum zaten ama switch kalitesi filan nasıl onu bilmiyorum
Sizce nasıl
iyidir hocam gateron kullanıyor diyo hatırlıyorum ama huanoda olabilir her iki ihtimalde iyidirBende onu buldum zaten ama switch kalitesi filan nasıl onu bilmiyorum
Sizce nasıl
Alayım ozaman ve de gecikme süresi nasıliyidir hocam gateron kullanıyor diyo hatırlıyorum ama huanoda olabilir her iki ihtimalde iyidir
1 ms hocamAlayım ozaman ve de gecikme süresi nasıl
kabloluya göre nasıl sence kablolumu alayım bunumu1 ms hocam
terciih meselesi ama dongle olmayan sadece bt modelin gecikmesi yüksek onu alırsanız onuda kablolu kullanmanız gerekirkabloluya göre nasıl sence kablolumu alayım bunum
Nasıl yani anlamadım donglr ne ve de BT ne demekterciih meselesi ama dongle olmayan sadece bt modelin gecikmesi yüksek onu alırsanız onuda kablolu kullanmanız gerekir
dongle usb girişine takılan alıcı bt ise dongle olmadan blutetooth ile bağlanmaNasıl yani anlamadım donglr ne ve de BT ne demek
yani benim alacağım bu klavye donglemi ve de bu dongle kablolu ile aynı değeri verirmidongle usb girişine takılan alıcı bt ise dongle olmadan blutetooth ile bağlanma