🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

şu monitör halen duruyor mu ya 4k pikselli :D
27 olsa yapistirmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sadece ölü pikselden iadede olmayabilir backlight gibi sorunlarda olabilir alırken dikkat etmek lazım

indirimli 27 inc 2k monitör düşer mi yine 4binlere
4bin tl monitör düşmedi ki hiç en düşük msi 4750tl küsürdü onunda temizlik seviyesi olarak ikinciel kullanılmış geçiyordu ve ölü pikselliydi. ben ilk aldım sonradan içime sinmedi iptal ettim. buradan bi arkadaş çekmiş :)

4bin tl monitör düşmedi ki hiç en düşük msi 4750tl küsürdü onunda temizlik seviyesi olarak ikinciel kullanılmış geçiyordu ve ölü pikselliydi. ben ilk aldım sonradan içime sinmedi iptal ettim. buradan bi arkadaş çekmiş :)
Philips ve msi 4600-4700’dü. Asus rog 5700’dü hepsi ölü pikselli idi tabii başka sorunlarıda olabilir.

Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü

ucu USB olan 300 TL - https://www.amazon.com.tr/dp/B09FDRMZ73
ucu TYPE-C olan 366 TL - https://www.amazon.com.tr/dp/B08FYB5HHK

Bu girişi olan her aleti ethernet ile kablolu kayıpsız internet ile buluşturabilirsiniz. Örneğin telefon tablette sıfır ping online oyun oynuyorsanız yada benzer senaryolarda işinizi görür. Atın çekmeceye dursun. Ben USB olanı aldım, type-c gerekirse onun için dönüştürücü aparatım var.

1759357108125.webp

Philips ve msi 4600-4700’dü. Asus rog 5700’dü hepsi ölü pikselli idi tabii başka sorunlarıda olabilir.
asus ile msi ilk başta çektim 11 civarina geliyordu sonradan müşteri temsilciye sorduğumda ölü piksel & ambalaj hasar haricinde çizik vb kozmetik kusurları da olabilir dedi. monitör biraz da hassas alet başım ağrımasın diye iptal geçtim. bence yeni gibi olan ürünler alınmalı.

Viper v3 pro var 4460a

asus ile msi ilk başta çektim 11 civarina geliyordu sonradan müşteri temsilciye sorduğumda ölü piksel & ambalaj hasar haricinde çizik vb kozmetik kusurları da olabilir dedi. monitör biraz da hassas alet başım ağrımasın diye iptal geçtim. bence yeni gibi olan ürünler alınmalı.
Ana monitör olarak evet yeni gibi alınmalı ama yan ekran olarak kullanılacaksa kabul edilebilir olanlarda denenebilir.

tamam işte o civarlarda arıyorum zaten 4.5a düşmüştü zaten 2el yani ne bekliyorsunki letgodan vs alsan yine o fiyatlara alırsın en kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal arama yap filtre kısmından ürün durumundan ikinci el seç
2 el yok dostum filtrelemede bulamadim

Geri