🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşlar m3 macbook almıştım geldi cihaz 11 aylık garanti olarak 1 yıl 1 ay garantisi devam ediyor kozmetik açıdan sıfır kutu içeriği tam sarj aleti falan jelatinleri duruyordu onun dışında açtım kurdum pil 100 pil devir sayısı 4 olarak geldi

alınabilecek mouse var mı? glorious d2 pro orta tuşu çift basıyor muhtemelen iade edeceğim gibi

arkadaşlar m3 macbook almıştım geldi cihaz 11 aylık garanti olarak 1 yıl 1 ay garantisi devam ediyor kozmetik açıdan sıfır kutu içeriği tam sarj aleti falan jelatinleri duruyordu onun dışında açtım kurdum pil 100 pil devir sayısı 4 olarak geldi
bebek gibi iade edilmiş depoda kalmış ürün kullan geç tertemiz

Ho kaça geldi

hocam bana da dikkatli bakınca sararma belli olan şekilde geldi c3 0 geldi arada kaldım
nova 5 i ben alabilirim sendekini sararmayı ben solüsyon ile temizlerim iade edeceksen :D

61.800 e geldi işlemcisi pro sandım değilmiş ama yine de iyi fiyat ihtiyacı olana birazdan stoğu gelir
Bu bot kullan şahıslar var Türkiyede talan ediyor yada al satcilar onlara burdan çok ağır selam söylüyorum.🤬
Aman ha kimseye bir şey kalmasın :D hayvan doğumu için kullanın yağ vardı onu forumda çekenleri gördüm farklı amaçlar için başka söze gerek yok .
onu bile alıyorlar sen düşün ucuz olsun yeter😂😂

evet hocam 2. elden bulamam bu fiyata 28 e aldım ben 6 taksit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederım hocam 28 e aldım
Çok güzel fiyat hayırlı olsun.

Ekler

• Ekran Resmi 2025-10-06 11.58.47.webp
    Ekran Resmi 2025-10-06 11.58.47.webp
    72.4 KB · Hit: 107
Geri