İyi mi hocam?Alıntıyı görüntüle
isteyen var mı iptal edeyim alsın 4350 TL ye geldi
İyi mi hocam?Alıntıyı görüntüle
Durumu nasıl hocamkullanmayacağım bilerek aldım ihtiyacı olan alırım diyen varsa iptal edeyim alsınİ
o kadar hızlı almak zorunda oldum ki gitmesin diye sadece kabul edilebilir yazısını gördüm çok çabuk gidiyor ve depo linkine düşmüyor artıkDurumu nasıl hocam
Kaç tane ölü pixel var acaba min 5 deniyoro kadar hızlı almak zorunda oldum ki gitmesin diye sadece kabul edilebilir yazısını gördüm çok çabuk gidiyor ve depo linkine düşmüyor artık
ölü piksel verisi yoktu yüksek ihtimal yokturKaç tane ölü pixel var acaba min 5 deniyor
bundan iyi tv-film izlemelik monitör olur 250 hz 31.5 full hd çünkü yakından piksel saydırabilirbana 1080 için monitör gerekli fakat bu biraz fazla olur çok geniş
Nasıl takip ediyorsun ürünleri artık. Direk ürünlere mi bakıyorsun tek teko kadar hızlı almak zorunda oldum ki gitmesin diye sadece kabul edilebilir yazısını gördüm çok çabuk gidiyor ve depo linkine düşmüyor artık
2k monitör var mı hocam yakaladığınAlıntıyı görüntüle
ilk iki günden sonra 2k monitör gelmedi doğru düzgün2k monitör var mı hocam yakaladığın
Vay aynı ilçedeyizBuds 3 pro almıştım kullanmayacağım. Gayet temiz sıfır gibi duruyor. 4000 TL civarına gelmişti tam olarak aldığım fiyata vereceğim. Sancaktepedeyim gelip almak isteyen varsa özelden yazabilir. Olmadı iade edicem.
hocam ben almak isterim ama büyükçekmecedeyim nasıl yapabilirizBuds 3 pro almıştım kullanmayacağım. Gayet temiz sıfır gibi duruyor. 4000 TL civarına gelmişti tam olarak aldığım fiyata vereceğim. Sancaktepedeyim gelip almak isteyen varsa özelden yazabilir. Olmadı iade edicem.