🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

cloud 3 kaca gıttı bu ındırımlerde
kablolu kullanılabilir durumda 1300 iyi durumda yazanı 1700 civarına satıldı
kablosuzu kullanılabilir durumda olanı 2300 iyi durumda olanı 2800 civarına gitti sanırım yeni gibi olanı da 3-3.2 civaırna

kablolu kullanılabilir durumda 1300 iyi durumda yazanı 1700 civarına satıldı
kablosuzu kullanılabilir durumda olanı 2300 iyi durumda olanı 2800 civarına gitti sanırım yeni gibi olanı da 3-3.2 civaırna
cok iyi ama ben gecenkı 3.2k fiyatı kacırmıstım bunu gene kacırdım 3.de affetmıcem artık :)

cok iyi ama ben gecenkı 3.2k fiyatı kacırmıstım bunu gene kacırdım 3.de affetmıcem artık :)
sıfır fiyatının aşırı balon olduğunu düşünüyorum kablosuzun 4 e felan düşmesi lazım geçtiğimiz aylarda sıfırını 3300 e paylaşmıştım mediamarktan almıştık kasım indirimlerinde güzel fiyat bekliyorum ekipmanlarda yine

sıfır fiyatının aşırı balon olduğunu düşünüyorum kablosuzun 4 e felan düşmesi lazım geçtiğimiz aylarda sıfırını 3300 e paylaşmıştım mediamarktan almıştık kasım indirimlerinde güzel fiyat bekliyorum ekipmanlarda yine
mecbur kasıma kaldık sarı sıtede 2.eller varda alasım gelmıyor

Bitti mi dayı he
Depo ürünleri oldukça konu açık kalır her gün tek tük ürün geliyor kimisini paylaşabiliyorum kimisi paylaşmaya değer olmuyor ilk iki gün gibi tekrar bir gün yaşanır mı bilmem ama kasım aralıkta buralar yine hareketli olur diye düşünüyorum 2026 öncesi depoyu yine bir boşaltırlar

Depo ürünleri oldukça konu açık kalır her gün tek tük ürün geliyor kimisini paylaşabiliyorum kimisi paylaşmaya değer olmuyor ilk iki gün gibi tekrar bir gün yaşanır mı bilmem ama kasım aralıkta buralar yine hareketli olur diye düşünüyorum 2026 öncesi depoyu yine bir boşaltırlar
2 tane C3 düşünüyorum kardeşimle kullanırız. 2k yüksek Hz monitör alamadım. Ütü kaçırdım TV kaçırdım kafamı ya

2 tane C3 düşünüyorum kardeşimle kullanırız. 2k yüksek Hz monitör alamadım. Ütü kaçırdım TV kaçırdım kafamı ya
herkes bir şeyler kaçırdı ben dahil hem de çok say say bitmez aldıklarımız iyi geldiyse devam gelmediyse kasımda kısmetse diyelim

ben amazonun hatası yüzünden iphone ile s25+ kaçırdım :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafanı yorma kayde değer bir şey yoktu :D
36 bine iphone 16, 54 bine pro 16, 62 bine pro max, 28 bine s25+, 64 bine 5070ti laptop, 6500 airpods pro 2 kayda değer değil mi? anlıyorum :monkahmm:

36 bine iphone 16, 54 bine pro 16, 62 bine pro max, 28 bine s25+, 64 bine 5070ti laptop, 6500 airpods pro 2 kayda değer değil mi? anlıyorum :monkahmm:
botlar ve yamyamlar dan sıra gelirse alınabilirdi tabi

iphone sevmiyorum telefon ihtiyacım yok 5080 super gelmeden veya 5090 aşağısı beni sarmıyor airpods ne yapıcam 1000 lerce kaliteli kulaklık var alsam farklı şeylere yöneilirim iphone kökü para tuzağı 100k üstü telefon satan firma yemişim kalitesini :D 100 k üstü verdikleri telefon sabah evden gelip seni uçurarak işe bırakması lazım.
iphone yarı fiyatına olsada benim için en boş telefon markası içindeyim 7/24 görmekten miğdem bulanıyor.
nvidia kovalıyorum ama oda çok boş fizülü şişme fiyat yani.altı üstü oyun oynıcaz iş için ekran kartı felan arkadasına sığınıyor nvidia.
fabrikada çalışan kız geliyor 17 pro max alıyor askeri ücretten bir tık fazla alıyor mesai kalıyor niye diyorum iphonsuz olmuyor açlığın ölseler iphone hastalığı var millete.
kısaca kiminin ihtiyacı bulduğu şey kimine dünyanın en boş şeyidir.

Geri