🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

problemliyse kurtul gitsin iade et bence
öyle yapcam cumartesi kargom gelecek gelen kuryeye vereceğim randevu açtım iadeye tertemiz garantili kulaklıklar 4500 5k ztn ne gerek var bova 5x buldum 3250 ye 9 aylık padler sararmış ama yıkayınca hijyen sorunu olmaz gibi sen olsan ne yapardın sıfır kapalı kutu nova 5x beyaz 4500 tl +330 güvende 5k ya nova 7p var kapalı kutu sıyah birde siyah nova5 var 6 aylık 4330 tl sence hangisi

öyle yapcam cumartesi kargom gelecek gelen kuryeye vereceğim randevu açtım iadeye tertemiz garantili kulaklıklar 4500 5k ztn ne gerek var bova 5x buldum 3250 ye 9 aylık padler sararmış ama yıkayınca hijyen sorunu olmaz gibi sen olsan ne yapardın sıfır kapalı kutu nova 5x beyaz 4500 tl +330 güvende 5k ya nova 7p var kapalı kutu sıyah birde siyah nova5 var 6 aylık 4330 tl sence hangisi
hijyene önem verirdim temiz olan varsa alırım

hijyene önem verirdim temiz olan varsa alırım
padler yıkanabiliyor o yüzden pek takmadım padın altında kalan hoparlör kısmınıda alkol ile silerim hijyen sorunu kalmaz buna göre değerlendirsen sence hangisi

padler yıkanabiliyor o yüzden pek takmadım padın altında kalan hoparlör kısmınıda alkol ile silerim hijyen sorunu kalmaz buna göre değerlendirsen sence hangisi
yıkanabiliyorsa sorun olmaz o zaman iyi olur miss gibi kokar garanti olur hem kendin yıkarsan

yıkanabiliyorsa sorun olmaz o zaman iyi olur miss gibi kokar garanti olur hem kendin yıkarsan
yıkanıyor içindeki köpük çıkıyor nova 7 yi de öyle kullandım ztn birde nova 5 şundan hoşuma gitti nova 7nin iki katı şarj sresi var (60saat) birde telefonda da yazılımda nova 5 var x p yok ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonda airpods kullanıyorum ama kışın kulak üstü de fena olmaz

yıkanıyor içindeki köpük çıkıyor nova 7 yi de öyle kullandım ztn birde nova 5 şundan hoşuma gitti nova 7nin iki katı şarj sresi var (60saat) birde telefonda da yazılımda nova 5 var x p yok ama

telefonda airpods kullanıyorum ama kışın kulak üstü de fena olmaz
almaya değer o zaman

IMG_0162.webp
kovalayıp alamadığımız ürünler bazı sitelerde satışta. Bari kullanın da alamadığımıza üzülmeyelim

Ekler

• IMG_0163.webp
    IMG_0163.webp
    156.7 KB · Hit: 139
Airpods pro 2 %10 indirimli 8800 stok geldi

8805 lira airpods pro 3ler geldi

Kosun la istiyordunuz airpods

Seceneklerden ikinci almak mantikli ve danirim yurt disindan aktarma yaptiracaklar.
1000011493.webp

Son düzenleme:
Valla yapistirdim airpods 3 proyu, 2.5 hafta nasil oldurduler kulakliklari bilmiyorum ama amazonun iyi yazmasi tuhaf geldi. Kondisyonlari bence saglam olacak.

Geri