𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,543
Neyi umursamis ? Yanlış ürün gondermeyimi kendince haklı bulmuş kendini?Amazon daha ne yapsın hocam yeterince umursamış![]()
Neyi umursamis ? Yanlış ürün gondermeyimi kendince haklı bulmuş kendini?Amazon daha ne yapsın hocam yeterince umursamış![]()
HarbiAmazon daha ne yapsın hocam yeterince umursamış![]()
ben hariç herkes almış galibaforumun yarısı benden çok ürün almış![]()
Gule gule kullanin hocam. Geneli bu sekilde oluyor.Amazon daha ne yapsın hocam yeterince umursamış![]()
valla hocam mouse almıştım aynı olayı yaşattılar bana pazartesi teslim dediler cuma oldu haftaya pazartesi dediler iptal etti sistem otomatik şimdi monitör aldım aynı durumu yine yaşatıyorlar 2 3 gün daha bekleyip iptal edeceğim ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar.Airfry vermiştim 11gündür yollanmadı her seferinde teslimat tarihi güncelleniyor iptal edebilirlermi ?
2100 şuan sen attığında kaçtı zamlanmış ürünAula SC800 8khz 37gr mouse fiyatı uygun geldi ihtiyacı olan bakabilir
Aula SC800 Lightweight PAW3395 Sensor 26000 DPI 8000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula SC800 Lightweight PAW3395 Sensor 26000 DPI 8000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
bende kullanıyorum ama ısınan bir cihaz ve performansı cok dusuyor dowlandlarda87tl aldığım modem/router sıfırdan farksız geldi. router olarak kullanacağım iyi denk getirdim
hocam 87tlye ilk modemi zor alırsınız fiyatına değer gibibende kullanıyorum ama ısınan bir cihaz ve performansı cok dusuyor dowlandlarda
Çok büyük beklentim yok. fiyatına göre şimdilik iyi gidiyor down ile up aynı hızı veriyor superonline in verdiği modeme göre. jitter değerleri azaldı yeterli benim içinbende kullanıyorum ama ısınan bir cihaz ve performansı cok dusuyor dowlandlarda