🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

razer kablosuz klavye bakıyorum bende denk gelirsem diye bir de razer cobra pro

anakart monitör ve ekran kartı aldık sözde ikinci el ama arkadaşa 0 gibi geldi bende almıştım bir kaç ürün mouse falan tertemiz geldi muhtemelen iade ürünü kutusu açılmamıuş halde geldi tavsiye ederim hocam özellikle ölü piksel yazmıyorsa monitör ve anakartı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
ben sıfır alcam yarın kalanlara başarılar xd

bazen denk geliyorum ama araştırana kadar gidiyor güvenip direkt olarak da almak istemiyorum şansa kalmış gibi oluruz

Amazon depodan iPhone 17 alabildim açıklamasında yeni gibi yazıyordu. Kutusu açıktı fakat ürünün pil devri 1 olarak geldi yani amazon depo ürünlerini almakta mahsur yok denk getirebilirseniz düşünmeden alın geçin.

Çöp hocam parana yazık
hocam biraz seri olarak aynı olsun istiyorum Razer Leviathan V2 X var tek programdan kontrol etmek istiyorum o yüzden ama biraz gereksiz evet Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless gibi bir şey arıyorum aslında da bilmiyorum da konunun hakimi değilim çok

Amazon depodan iPhone 17 alabildim açıklamasında yeni gibi yazıyordu. Kutusu açıktı fakat ürünün pil devri 1 olarak geldi yani amazon depo ürünlerini almakta mahsur yok denk getirebilirseniz düşünmeden alın geçin.
Fiyat olarak kaça almıştın?

hayırlı olsun. fırsatı nasıl buldun, kartında para var mıydı alırken?

57
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayfada dolaşırken denk geldi hocam kredi kartıyla aldım kartta limit vardı.
Bir bana denk gelmiyor, bot da yazdım adamlar zırt pırt ürün ekleme saatini değiştiriyor :kekw: nasibimde mi yok anlamadım gitti.

Geri