bazen denk geliyorum ama araştırana kadar gidiyor güvenip direkt olarak da almak istemiyorum şansa kalmış gibi oluruzyüksek ihtimalle chatten kimse alamayacak
bazen denk geliyorum ama araştırana kadar gidiyor güvenip direkt olarak da almak istemiyorum şansa kalmış gibi oluruzyüksek ihtimalle chatten kimse alamayacak
ben sıfır alcam yarın kalanlara başarılar xdBiri aldıydı ümidi kesme
ben sıfır alcam yarın kalanlara başarılar xd
bazen denk geliyorum ama araştırana kadar gidiyor güvenip direkt olarak da almak istemiyorum şansa kalmış gibi oluruz
Çöp hocam parana yazıkrazer kablosuz klavye bakıyorum bende denk gelirsem diye bir de razer cobra pro
Çin klavyeleri baya iyi , orayı takip etmek daha iyi uyguna denk gelirseÇöp hocam parana yazık
hocam biraz seri olarak aynı olsun istiyorum Razer Leviathan V2 X var tek programdan kontrol etmek istiyorum o yüzden ama biraz gereksiz evet Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless gibi bir şey arıyorum aslında da bilmiyorum da konunun hakimi değilim çokÇöp hocam parana yazık
Fiyat olarak kaça almıştın?Amazon depodan iPhone 17 alabildim açıklamasında yeni gibi yazıyordu. Kutusu açıktı fakat ürünün pil devri 1 olarak geldi yani amazon depo ürünlerini almakta mahsur yok denk getirebilirseniz düşünmeden alın geçin.
hayırlı olsun. fırsatı nasıl buldun, kartında para var mıydı alırken?Amazon depodan iPhone 17 alabildim açıklamasında yeni gibi yazıyordu. Kutusu açıktı fakat ürünün pil devri 1 olarak geldi yani amazon depo ürünlerini almakta mahsur yok denk getirebilirseniz düşünmeden alın geçin.
57Fiyat olarak kaça almıştın?
Sayfada dolaşırken denk geldi hocam kredi kartıyla aldım kartta limit vardı.hayırlı olsun. fırsatı nasıl buldun, kartında para var mıydı alırken?
Bir bana denk gelmiyor, bot da yazdım adamlar zırt pırt ürün ekleme saatini değiştiriyor57
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayfada dolaşırken denk geldi hocam kredi kartıyla aldım kartta limit vardı.