hasar kutuda ise hiçbir önemi yok hocam önemli olan ölü pixel falan olmasınG81SF
hasar kutuda ise hiçbir önemi yok hocam önemli olan ölü pixel falan olmasınG81SF
Orada bitti ve 34bindi aradaki farkla bf6 alırım dedim. Bu 6 taksit yaptı hem peşin fiyatına. Bunda da hasar olduğunu zannetmiyorum 2 gün önce soundbar aldım yine böyle ikinci el yeni gibi olan yalnızca kutusu hasarlıydı. En fazla iade ederim sorun olursa. Samsung'un iade sürecinden daha iyi.Eğitim indirimlerinden hasarsız olanı almak daha mantıklı değil miydi
en basitinden 6500e airpods pro 2 vardı cloud 3 1800 dü wireleeste 2200 mü 3k mı neymişO kadar büyük indirimli ürün göremedim insanlar 20 30 40K harcadığını söylüyor
16 plus 34 civarına satıldıkaçtı derken ne kaçtı hocam ıphone kaç
lınk atsana hocamBize kalmadığı için göremiyoruz, gğzel fiyatlı ürünler uçmuş gitmiş. Şu an m4 macbook air var 16/512gb niye almadı kimse anlamadım 37k bedava
Bahsettiğimiz mönitör bu değil miOrada bitti ve 34bindi aradaki farkla bf6 alırım dedim. Bu 6 taksit yaptı hem peşin fiyatına. Bunda da hasar olduğunu zannetmiyorum 2 gün önce soundbar aldım yine böyle ikinci el yeni gibi olan yalnızca kutusu hasarlıydı. En fazla iade ederim sorun olursa. Samsung'un iade sürecinden daha iyi.
ahh ah16 plus 34 civarına satıldı![]()
stok bitmiş baktım şimdilınk atsana hocam
m2 var 26 k ya alınır mı sencestok bitmiş baktım şimdi
0’ı 5k olan Akai MPK Mini’yi 2100 e aldım ikinci ele param yetmediği için iade ürüne 3 taksit yaptırdım.O kadar büyük indirimli ürün göremedim insanlar 20 30 40K harcadığını söylüyor