ben kendim girdim buraya boş ekran çıkıyor stokta yok gibisiden ürün bulunamadı dioyr50 kere falan paylaşıldı, 51. olsun. %20 yazan banner'a tıkla.
Amazon.com.tr: Amazon Depo
Amazon Depo Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.www.amazon.com.tr
100 mbit eve olur mu buwi fi extender arayanlar için çok iyi fiyat 1400 küsüre geliyorTP-Link RE705X, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Menzil Genişletici, Geniş Bant Güçlendirici, 1 Gigabit Bağlantı Noktalı Hotspot, 160 MHz Kanallar, Dahili Access Point Modu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link RE705X, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 Menzil Genişletici, Geniş Bant Güçlendirici, 1 Gigabit Bağlantı Noktalı Hotspot, 160 MHz Kanallar, Dahili Access Point Modu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ihtiyacımız olan ürünü alıp kutularını pert edip iade edip depoya düşmesini bekleyelimHiç bir Allahın kulu Projektör ,klasik saat vs iade etmedi mi
olur 100 direkt alır hatta modeminde mesh desteği varsa bu extenderda mesh desteği var çok stabil bağlantı alırsın 2.4 te 600 5 ghz de 2400 mb desteği var100 mbit eve olur mu bu
Sağ üste dönen tekerlek reisKnobun ne demek olduğunu bilsem keşke![]()
Adamsın tekerlek olursa iyi olur tabi çok fark yok gene belki başka stok gelirSağ üste dönen tekerlek reis
Modem çok eski benim. TTNET'in verdiği modem. Zysel b101bolur 100 direkt alır hatta modeminde mesh desteği varsa bu extenderda mesh desteği var çok stabil bağlantı alırsın 2.4 te 600 5 ghz de 2400 mb desteği var