🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Cloud 3 Wireless geldi, tertemizz kulaklık. Güncellemelerini ve eq ayarlarını yaptım. Efsane sesi ve mükemmel bir mikrofonu var. 3000 TL ye harika kesinlikle.

Default hali yavan gelebilir, isteyen olursa tüm ayarları veririm.
Ben alabilirim hocam ozelden yazıyorum size.

Cloud 3 Wireless geldi, tertemizz kulaklık. Güncellemelerini ve eq ayarlarını yaptım. Efsane sesi ve mükemmel bir mikrofonu var. 3000 TL ye harika kesinlikle.

Yaptığın ayarları paylaşır mısın?

Benim ev Max 100mbit destekliyor olur mu bizim eve bu wifi 6 olmaz demişti müşteri hizmetleri
Benim kide 50 mbit ama almamış olsam alırdım hem fibere yatırım hemde güncel bir anakartın varsa wifi6 destekli onu tam verimli kullanırsın

Takipteyim konuyu.

Boş konuşmasın cihaz destekliyorsa niye olmasın güncel olması iyidir fiberde var vdsl de var al kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

499 tl olmasın serviste
200 veya 250 tl ye satın aldım tekini eskişehir servisinden ağustos 22 de

Ben default kullanıyorum ama öyle güzel anlattın ki merak ettim atsana hocam bi de eq ile deneyelim.

modem arayan varsa yarı fiyatına geliyor.
Alınır mı tenda v12 var wifi kopması çok yaşıyorum veya çekmiyor

Arkadaşlar Logitech G432 geldi ve ürün sıfır geldi, üzeri tozluydu sadece ama kutu sapasağlam ve koruma bantları dahi açılmamış sıfır ürün geldi

Ekler

• IMG_20251002_174117_651.webp
    IMG_20251002_174117_651.webp
    93.8 KB · Hit: 117
  • IMG_20251002_174559_603.webp
    IMG_20251002_174559_603.webp
    91.4 KB · Hit: 109
sıfır mıydı hocam
Hayır sıfır değildi, jelatinlemisler ama daha önce açıldığı anlaşılıyor. Ancak şarj kablosu daha açılmamıştı bile, uygulamasından baktığımda %50 şarjı vardı. Hiçbir sıkıntısı yok.

Ayarlar için yazan arkadaşlara ya tek tek yada konu açarak ulaşacağım. Şuan da biraz meşgulüm sizi etiketleyecegim.

Logitech G432 mı daha iyi yoksa cloud 3 mü hangisi alınır?

Herkesin ürünü geliyor benimki daha kargoya bile verilmedi dün saat 11-12 civarında satın aldım...

Philips monitör alıp eline ulaşan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,661
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri