Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,025
Temiz sıfır gibi ise kurtarır ama öbür türlü 2. el fiyatı yani.kanka iadem hemen yatmış şimdide samsung tab a9 aldım 2900 e iyi mi? ki mal gibi atlıyorum![]()
Temiz sıfır gibi ise kurtarır ama öbür türlü 2. el fiyatı yani.kanka iadem hemen yatmış şimdide samsung tab a9 aldım 2900 e iyi mi? ki mal gibi atlıyorum![]()
la gardaşım sen al yerime ben vereyim sana ya bana denk gelmıyor![]()
1oha ne ara yattıkanka iadem hemen yatmış şimdide samsung tab a9 aldım 2900 e iyi mi? ki mal gibi atlıyorum![]()
İptal geçiyorum yenileMonitör ödetecek var mı arkadaşlar
Yeni gibi kanka sence çok mu?Temiz sıfır gibi ise kurtarır ama öbür türlü 2. el fiyatı yani.
iş yapmaz fiyatı mantıksızApple iPhone 15 Plus (512 GB) - Pembe : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 15 Plus (512 GB) - Pembe : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
al gardaşım 15 plus al![]()
PC için alınmaz aynı fiyatlarda GameSir Super Nova ve ATK Battle Axe Pro var9.nesil x box kol 2460 tl alınır mı?
Geldi.İptal geçiyorum yenile
amazon.com.tr/gp/product/B0CB8JTSCF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
6400 e düşecek garantiden al 450tl de bonus veriyor. 5900 e geliyor.
ne bilim tabletim neden olmasın dedim buda iade anasını satayımsıfırı 4 k kullanacaksan mantıklı ama bılemedım hocam
Fifine mikrofon bende de var onun ayarlarını paylaşabilir misiniz bende biraz dip ses yapıyorvalla ettim hacı çinden alığım fifine daha iyi standıda var 750 ye geldi on numara sesi var quadcast ile kapışır zamanında kullandım mikrofona kulaklığı takarsan jak ile kendini de duyuyorsun tatlı oluyor birde razer da ayar yapıyom yazılımdan kaydetmiyor kapatıp açıyorum ayarlıyor falan ses kaliteside very bad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HATTA 15 PLUS TA geldi geldiği zamanda listede görüyon ztn sonra kalkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almaya vaktım var gibiydi de para yetmedi xbox kol aldım vazgeçtim ondan para gitti :![]()
banlayamaz beğenmedinne bilim tabletim neden olmasın dedim buda iade anasını satayımamazon banlayacak beni mal mal alıp iade ediyorum diye
bilmem yapıkredi normalde geçirmezdi hesaba hemen yattı1oha ne ara yattı
kanka bir ayar yapmıyorum aslında alttaki tekerleği az kıs sadece anakarttan dolayı olabilir belkiFifine mikrofon bende de var onun ayarlarını paylaşabilir misiniz bende biraz dip ses yapıyor