Farkettim ucuz diye alma işine yarayacaksa al israf olurSenin attığın herşeyi direk alıyorum fiyatına bile bakmadan kanka
Farkettim ucuz diye alma işine yarayacaksa al israf olurSenin attığın herşeyi direk alıyorum fiyatına bile bakmadan kanka
6150 ye var ama cloud 3s wireless aynı civarda onu almak daha mantıklıNormal fiyatı kaç k kulaklığın hocam?
Bu düz cloud 3 wireless6150 ye var ama cloud 3s wireless aynı civarda onu almak daha mantıklı
yine mi gelmiş bu
tüm kargolar öyle rastgele elıne hangı paket gelıyorsa onu vermeye gıdıyorlar sanırımbilader bu kolay gelsin kuryesi deli etti iptal etcem en son la adam ön soakğa geldi bırakmadan gitti sonra 3 kere daha 2 sokak kenardaydı şimdi yine 3 sokak alta gitti sonra bir baktım taaa yğürüyerek 10 dk süren yere gitti oradan da elli kez geçti
ben çalışırken terminale okutup atıyordun araca otomatik en yakın adresleri sıralıyordu şimdi ***** saçma adam aynı yere 5 kez gitti bana gelmedi tam bana geliyor tak aynı yerden geçiyor ebesinin gözüne gidiyortüm kargolar öyle rastgele elıne hangı paket gelıyorsa onu vermeye gıdıyorlar sanırım
Pubg mobil için alınır mı? Telefonda kullanılacak kardeşime bakıyorum'dayine mi gelmiş bukulaklığım olmasa alırdım
Bilgisayara oluyorsa yapışayım ben
3.5 mm jak girişli olur ses performansını bilmiyorum araştır youtubeden forumlarda felanBilgisayara oluyorsa yapışayım ben
Pubg mobil için alınır mı? Telefonda kullanılacak kardeşime bakıyorum'da![]()
17w olanını 400tlye aldım montajladım kullanıyorumhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09HY158PK?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1
amazondan şuana kadar aldığım tek ürün![]()