🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1-ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör

2-Viofo A119 V3 2K 2560 * 1600P GPS'li Araç Kamerası

3-Toshiba Canvio Partner 2 TB taşınabilir 2, 5 inç harici HDD, USB 3.2 Gen 1

4-Razer Viper V3 HyperSpeed

5-Philips 5500 Serisi LatteGo

6-SteelSeries Arctis Nova 1P

7-Razer DeathAdder V3 Pro

8-Logitech G PRO X Superlight 2

9-Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza,

hepsini amazon depodan aldım. Ve hepsi 0 geldi diyebilirim. sadece 2 tanesi acılmıs denenmis digerleri direk 0 olarak geldi. SIkıntı cıkarsa da iade ederim diye düsünerek almıstım ama cok sükür bir sıkıntı yok. bundan sonrasında da aynı sekilde takip ederim.. Herseyde tam anlamıyla indirim olmasa da bir cok aradıgım ürünü oldukca uyguna almıs oldum. Tesekkürler amazon..
araç kamerası kaça aldınız ? benim de ihtiyaç vardı valla aklıma da hiç gelmedi :D

vidada renk atması var oynanmış
Kanka altıma ediyordumda alkol ile sildim geçti parmak izi vardı üstte görsellerde ya ney yaptıysa artık onu. Lekesi dediğim gibi galiba yüzey silme havlusu ile silmiş köüpk kurumuş toz olmuş sildim geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sök tak var hocam.
Alkol ile sildim geçti şuan ilginç 🤔

Philips 2K monitör geldi, direkt sıfır gibiydi bütün her şeyi paketli ve sıfır kutudan nasıl çıkıyorsa o haldeydi. Monitörü de çok beğendim, eğer stok düşerse bir tane daha alacağım.

Kanka altıma ediyordumda alkol ile sildim geçti parmak izi vardı üstte görsellerde ya ney yaptıysa artık onu. Lekesi dediğim gibi galiba yüzey silme havlusu ile silmiş köüpk kurumuş toz olmuş sildim geçti

Alkol ile sildim geçti şuan ilginç 🤔
iyi bari

Ben 3 aydır takip ediyorum amazon depyoyu önceden de baya bişileralmıstım 13bine iphone 13 görmüştüm. Ben olayı tam çözememiştim de şimdi millet neler neler alıyor buralardan valla
Bazıları bu durumu bilerek yapıyor algısı geliyor aklıma niyeyse ürün alıp iade edip sonra onu 2 elde kovalamak gibi 😁

Philips 2K monitör geldi, direkt sıfır gibiydi bütün her şeyi paketli ve sıfır kutudan nasıl çıkıyorsa o haldeydi. Monitörü de çok beğendim, eğer stok düşerse bir tane daha alacağım.
Hayırlı olsun hocam, cesaret edip alamadım ama size güzel gelmiş, biraz pişman oldum almadığıma.

Baya iyi mantık he harbi 😁
Ama işte haram 😄 illaki çıkar bir yerden

geçti geçmedi gibi bakayım döncem eldiven fırça tarzı girdim alttaki vidada iz yok çünkü iki tarfata tek vidalar iz gibi alkol şekli temizlik yapcam bir
https://amzn.eu/d/3zpVOiF şunu kardeşime aldım pubg mobil için telefondan oynuyor 1300'e geldi umarım iyi bir şey çıkar vede sıfır gibidir 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri