🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aynen sıfır kapalı kutulu alınıyor bu paraya indirim falan şuan yok yani benim 4700 e aldığım sağlam gelse iyiydi ama iade etcem nova 7p buldum 5080 e geliyor kf 17 ayda garanti var nova 5 alacaktımda çift kavramalı olduğundan baskı yapıyormuş kafaya ondan vazgeçtim nova tek kavramalı birde hacı bariz bir fark varmı nova7 ile nova 7p arasında sırf o yüzden kararsızım internettede herkes bir şey diyor pc ve mobilde kullancam airpods pro2 gelecek garantiden ama kış malum kulakları üşütmüyor kafa üstü
kasımda güzel indirim gelir eskisi gibi çok bir indirim olmuyor ama arada baya ucuza düşüyor kulaklıklar.
amazon depo ürünleri 0 gibi gelen güzelde gerisi tırt hep sorunlu ama belli başlı ürünler baya ucuza onun hariç indirimler cezbetmiyor çünkü o ürünleri aynı fiyata indirimlerde gördük.
hs-80 max 5k aldım 0. örnek denk gelirse güzel şeyler geliyor.
ama indirim takip etmekten yorulan adam bur dan alıyor doğal olarak.
hep nerdeyse aynı ürün iade olan bir tomar ürün var eklemediler gibi geliyor :)
şu avantajı oldu bunun 3-1 fiyatına alınan ürünler bence gerçek depo indirimi.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (5).webp
    WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (5).webp
    163.1 KB · Hit: 183
  • WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (3).webp
    WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (3).webp
    215.4 KB · Hit: 177
  • WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26 (1).webp
    97.4 KB · Hit: 170
  • WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26.webp
    WhatsApp Image 2025-10-10 at 10.20.26.webp
    156.7 KB · Hit: 181
Üstad Nova 7 bana büyük geliyor yani kafamda çok oynuyor Nova 5 öyle değil mi
nova 5 daha küçük ama çift kol tutuyor kulaklığı oda baskı yaptırıyormuş baya kişi eski seriye göre çok konforsuz ama ses kalitesi güzelleşti diyor bazı satılmış youtuberlarda öve öve bitiremiyor nova 7 de bana rahatsız geldi aslında ama ayar yapınca alıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasımda güzel indirim gelir eskisi gibi çok bir indirim olmuyor ama arada baya ucuza düşüyor kulaklıklar.
amazon depo ürünleri 0 gibi gelen güzelde gerisi tırt hep sorunlu ama belli başlı ürünler baya ucuza onun hariç indirimler cezbetmiyor çünkü o ürünleri aynı fiyata indirimlerde gördük.
hs-80 max 5k aldım 0. örnek denk gelirse güzel şeyler geliyor.
ama indirim takip etmekten yorulan adam bur dan alıyor doğal olarak.
hep nerdeyse aynı ürün iade olan bir tomar ürün var eklemediler gibi geliyor :)
valla kanka ben 4700e aldım bu gelen 5800 5900 tl 1k farka mükemmelden yeni gibiye çıkıyor 1k fark niye vereyim 5800 6k ya kapalı kutu alırım yada diablo edition alırım havalı durur 4500 e kapalı nova 5x var 3250ye buldum 10 aylık ama beyaz diye almıyorum sonra yine nova 7p buldum 17 ay garantili tertemiz belli 5080 e geliyor ama beyaz diye elli kere düşünüyorum şuan yine sıfır nova7p buldum 5250 diyor güvende açsınlar diye ikna edemedim 3 al 2 ödeden almışlar

Ürün geldi. Sıfır gibi sadece kutusunda resimdeki gibi hasar var, eksiksiz gözüküyor, üzerinde garanti belgesi de var. Testini de bugün veya yarın yaparım artık. Yapmam gereken ayarlar falan var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kasımı beklemedim aldım öyle diyince
güle güle kullan canım benim giren bize girdi :D bu sefer demekki kar etcez diye

Üstad Nova 7 bana büyük geliyor yani kafamda çok oynuyor Nova 5 öyle değil mi
mesela hacım dün video izledim adam nova 5 kafasındayken sallıyor tak çıkıyor hemen nova7 de o olmuyor bende denedim bendede olmadı ama kafana nova7 büyük geldiyse kesinlikle nova 5 al 2 katı daha çok giden pil var chatmix tekeri yok ama olsun (zaten discord yasak kullanmıyorsan önemsiz ama side tone ayarı yaparsın oda gereksiz gir yazılımdan yap acelesi yoksa) bu arada alacaksan amzondan alma beyaz olması eksi değilse senin için 4500e nova5x ler var kapalı kutu telefonda kullanacaksan düz 5 alman lazım mobil uygulama çalışmaz yoksa

Son düzenleme:
nova 5 daha küçük ama çift kol tutuyor kulaklığı oda baskı yaptırıyormuş baya kişi eski seriye göre çok konforsuz ama ses kalitesi güzelleşti diyor bazı satılmış youtuberlarda öve öve bitiremiyor nova 7 de bana rahatsız geldi aslında ama ayar yapınca alıştım

valla kanka ben 4700e aldım bu gelen 5800 5900 tl 1k farka mükemmelden yeni gibiye çıkıyor 1k fark niye vereyim 5800 6k ya kapalı kutu alırım yada diablo edition alırım havalı durur 4500 e kapalı nova 5x var 3250ye buldum 10 aylık ama beyaz diye almıyorum sonra yine nova 7p buldum 17 ay garantili tertemiz belli 5080 e geliyor ama beyaz diye elli kere düşünüyorum şuan yine sıfır nova7p buldum 5250 diyor güvende açsınlar diye ikna edemedim 3 al 2 ödeden almışlar

güle güle kullan canım benim giren bize girdi :D bu sefer demekki kar etcez diye

mesela hacım dün video izledim adam nova 5 kafasındayken sallıyor tak çıkıyor hemen nova7 de o olmuyor bende denedim bendede olmadı ama kafana nova7 büyük geldiyse kesinlikle nova 5 al 2 katı daha çok giden pil var chatmix tekeri yok ama olsun (zaten discord yasak kullanmıyorsan önemsiz ama side tone ayarı yaparsın oda gereksiz gir yazılımdan yap acelesi yoksa) bu arada alacaksan amzondan alma beyaz olması eksi değilse senin için 4500e nova5x ler var kapalı kutu telefonda kullanacaksan düz 5 alman lazım mobil uygulama çalışmaz yoksa
Üstad DC falan kullanıyorum ama chatmix ayarı ya da sidetone ayarları önemli değiş zaten mikrofon var harici mobilde de kullanmıyorum

Üstad DC falan kullanıyorum ama chatmix ayarı ya da sidetone ayarları önemli değiş zaten mikrofon var harici mobilde de kullanmıyorum
Nova 5 al geç o zaman nova 5 nova 5p nova 5x hiç önemli değil hepsi birebir aynı pc için amazondan alma bence garanti mechul bozulsa iade çıksa uğraşırsın sarı siteden kapalı kutu al veya benim baktığım nova 5x beyaz vardı padler sararmış ama yıkanıyor ztn yıkarsın 3500e geliyor güvende ile 10 aylık 21.01.2025te almış nova 7 istediğimden almadım birde beyaz istemiyom siyah iyidir

reisler airpods 4 anch 6 k ya geldi nasıldır sizce

ikinci elde temiz pro2 alırsın o paraya

arkadaş kız arkadşına geçen telefoncudan temiz aldı 6500e 2 sene teknosa garantisi uzatılmış1.5 sene de apple garantisi vardı

arkadaş kız arkadşına geçen telefoncudan temiz aldı 6500e 2 sene teknosa garantisi uzatılmış1.5 sene de apple garantisi vardı
o zaman iptal keee :D

ama 3 ay taksit nolacak :D

arkadaşın cok uyguna almıs ılanlara bakıyorum 8 k 7.5 k

o zaman iptal keee :D

ama 3 ay taksit nolacak :D

arkadaşın cok uyguna almıs ılanlara bakıyorum 8 k 7.5 k
param güvende ile al taksit yaparsın faiz nasıl bilmem de ben 4500 e 2 ay garanti kalmış aldım bozuldu sol taraf titreme yaptı garantiye verdim sağ sol değişti appledan gelmesini bekliyor gürgençler teslim edecekler sıfır kulaklığım oldu 4500e :D

param güvende ile al taksit yaparsın faiz nasıl bilmem de ben 4500 e 2 ay garanti kalmış aldım bozuldu sol taraf titreme yaptı garantiye verdim sağ sol değişti appledan gelmesini bekliyor gürgençler teslim edecekler sıfır kulaklığım oldu 4500e :D
sende ki ürün ne hocam bir de param guvende acayıp faiz koyuyor

7.5 luk urun pg ıle 8.5 a geliyor

sende ki ürün ne hocam bir de param guvende acayıp faiz koyuyor

7.5 luk urun pg ıle 8.5 a geliyor
AİRPODS PRO2

Geri