eemreeonal
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
neden iade ediyorsun?Airpords pro 2 geldi iade edeceğim gibi 6700 TL'ye almıştım yeni gibi isteyen varsa ona verebilirim
neden iade ediyorsun?Airpords pro 2 geldi iade edeceğim gibi 6700 TL'ye almıştım yeni gibi isteyen varsa ona verebilirim
Borçtan dolayı hocamneden iade ediyorsun?
S9 düz mü? plus mı?Tabletler elime ulaştı S9'u bekleyen arkadaşlar benim kanaatimce tablette hiç bir problem yok ayrıca ekran koruyucu üzerinde takılı ve çerçeve kısmındaki etiketler de duruyor kutu içeriği tam kalemde tabletin kasasında ekranında vs. hiç bir sıkıntı yok iade işlemini başlatıyorum hanginiz yakalayabilirseniz şimdiden hayırlı olsun
Düz kanka ama benim çok ihtiyacım var bana salarsanız çok sevinirimS9 düz mü? plus mı?
Lan şu tg linki ne herkes soruyor kimsede de yok
kanal adı neO bahsedilen telegram grubunda 13 bin insan var. 13 bin kişiye aynı anda bildirim gidiyor, 13 bin kişinin içinde çok daha iyi botu olan elemanlar var. Boşuna sormayın derim, en iyisi benim yaptığım gibi günün belli saatlerinde manuel kontrol![]()
Kanalın adını, başka platforma yönlendirmek olarak sayıldığı için paylaşmak yasakmış. O yüzden bilenler yazmıyor.kanal adı ne