arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 767
15 i durumu mukkemmel 41 e aldım ıyı mıdırBulamadım linki var mı
15 i durumu mukkemmel 41 e aldım ıyı mıdırBulamadım linki var mı
Sıfırı 46k, satmayı bırak kullanmak için bile düşündürtüyor insanı değer mi diye. Pil durumu vs nasıl kullanılmış mı cihaz? Kozmetik ?15 i durumu mukkemmel 41 e aldım ıyı mıdır
Direkt ürünün kendi fiyatını talep etseler milleti böyle şeyler yapmaktan korkutur aslında ama işteeksik ürün tespit edilirse kutu içeriğinde iade bedelinden kesiliyor. mikrofonu alan arkadaş muhtemelen parasını ödemiş oldu ama istese sadece mikrofonu alamayacaktı bu sayede çalarak almış oldu
Samsungun sitesinde ürünümün 2 yıl garantisi oldugu gözüküyor.Garanti kısmına baktın mı cihazı kayıt ederken düz garantisi oluyor mu. Yoksa sadece amazon garantisi mi var
hocam kargoda bakacagım daha gelmedı ama mukkemmel durumda aldımSıfırı 46k, satmayı bırak kullanmak için bile düşündürtüyor insanı değer mi diye. Pil durumu vs nasıl kullanılmış mı cihaz? Kozmetik ?
yani arada sadece 5k fark var, ben almazdım, çoğu kişinin de alacağını sanmıyorum. Ancak kutusu açılmadan direkt iade falan olduysa kabul edilebilir bu ürün bencehocam kargoda bakacagım daha gelmedı ama mukkemmel durumda aldım
bakacagım hocamyani arada sadece 5k fark var, ben almazdım, çoğu kişinin de alacağını sanmıyorum. Ancak kutusu açılmadan direkt iade falan olduysa kabul edilebilir bu ürün bence
kaça aldınız bu haliylehttps://amzn.eu/d/f8nqy13
Bu kulaklığı aldım . Adamlar içinden mikrofonu alıp iade etmiş. Şimdi iade ile uğraş. Kutu açarken video çektim
Diskler bios ta görünüyor mu?maalesef ikiside gözükmüyor aldığım gibi test ettim kenara koydum ama şimdi takıyorum ölmüşler sanki yemek su falan vermemişim gibi
4500kaça aldınız bu haliyle
Hocam elinize ulaştı mı? Ulaştıysa da durumu nasıl geldihocam kargoda bakacagım daha gelmedı ama mukkemmel durumda aldım