Amazon Ekibi "YANLIŞLIKLA" VALORANT'ın Yeni Ajanını Sızdırdı!

Endüstriyel reklam ,adamlar normalde çıkarsa bu kadar trend olmaz ama kaza olarak gösteriyorlar ve yüzlerce insan trafiğine yola açıyor.

Reklam endüstrisi efsane bir şey
Kesinlikle, aynı şekilde düşünüyorum.
Reklamcılık müthiş ve zeka gerektiren bir şey.

Yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum ihtimal var ama işbirliği gibi duruyor.
Bu arcane de jinx gibi bir çar vardı ona benzetmeye çalışmışlar sanırım
Jinx ile uzaktan yakında alakası yok knk hatta şöyle diyim ben bile jinxe daha çok benziyorum. Bu asyalı bir arkadaş sanırsam.

Ya Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Ya da Riot Amazon'un bunu yapmasını istedi.

Ajan gördüğünüz gibi, forumun resmiyeti kaçmasın diye random atamıyorum. O yüzden bu kadar ciddiyim, çaktırmayın.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu da Prime sayfasındaki görselin tam hali. Üstüne basın lütfen :)
Alıntıyı görüntüle
aşık olundu

Ya Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Ya da Riot Amazon'un bunu yapmasını istedi.

Ajan gördüğünüz gibi, forumun resmiyeti kaçmasın diye random atamıyorum. O yüzden bu kadar ciddiyim, çaktırmayın.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu da Prime sayfasındaki görselin tam hali. Üstüne basın lütfen :)
Alıntıyı görüntüle
senin yerine ben atarım djgasvdjkgvlasdsabdhbsadşasd

Jett'i andırdı bana hız gücü var gibi bir ışık çıkıyor
Tasarımı beğendim.
Yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum ihtimal var ama işbirliği gibi duruyor.
Bu arcane de jinx gibi bir çar vardı ona benzetmeye çalışmışlar sanırım
Caveira + Yoru =
Jinx ile uzaktan yakında alakası yok knk hatta şöyle diyim ben bile jinxe daha çok benziyorum. Bu asyalı bir arkadaş sanırsam.
Yani lafı zihnimden aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anime kızı gibi yeni mainim
senin yerine ben atarım djgasvdjkgvlasdsabdhbsadşasd

Karakterin fotoğrafı ve daha önce paylaşılan elektromanyetik alana sahip ayakkabılı fotoğraf gibi birçok "sözde valorant yeni ajanına ait" görsellerin aslında LoL'ün yeni şampiyonu Zeri'ye ait olduğu, VALORANT ile bir ilgisi olmadığı öğrenildi.

FIRyG6SX0AQGjd3.jpg:large
FIRyIGqXIAMOcLb.jpg:large

Endüstriyel reklam ,adamlar normalde çıkarsa bu kadar trend olmaz ama kaza olarak gösteriyorlar ve yüzlerce insan trafiğine yola açıyor.

Reklam endüstrisi efsane bir şey
Ve Banxtre yine haklı çıktı.

Karakterin fotoğrafı ve daha önce paylaşılan elektromanyetik alana sahip ayakkabılı fotoğraf gibi birçok "sözde valorant yeni ajanına ait" görsellerin aslında LoL'ün yeni şampiyonu Zeri'ye ait olduğu, VALORANT ile bir ilgisi olmadığı öğrenildi.

Vay çakallar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam emin misiniz? Çünkü ikisinin ayakkabıları farklı.

Hocam emin misiniz? Çünkü ikisinin ayakkabıları farklı.
Hocam yüz tipi, saç. Her şeyi aynı olan bir karakterden bahsediyoruz. Siz ayağa mı takıldınız.
Konsepte uygun olsun diye yapmışlardır muhtemelen. VALORANT'ta böyle bir ayakkabı kullansalar demezler mi "ulan çarık giyse daha iyiymiş bu ne".

Bilerek olan bir durum yok zaten amazon yanlışlıkla reveal ettikten sonra direkt açıklandı karakter. 1 saat içinde olması lazım amazonun eli kaydı diyelim.

Böyle şeyler genelde bilerek yapılıyor daha fazla konuşulsun diye ki konuşuyoruz. Amazon'un böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Umrumda bile değil lol indircem yeni mainim bu artık😁😁😁

Geri