❌İndirim Bitti! Amazon Fire Tv Stick 950 TL Trendyol (Sahte olabilir)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

keedy

80+
Reaksiyon skoru
177

Sahte mi fikrim yok yorum yok satıcı hakkında bilgim de yok. Sadece fiyatını gördüm ve satıcı 4K çözünürlük bulundurduğunu yazmış. Almadan önce bir araştırmanızı tavsiye ederim.

bu ürünü bu satıcının sattığı olmamış baya bir fiyat farkı var alacaktım ama bilemedim.

büyük ihtimalle doladırıcı bu urun kırık sanırım ürün açıklmasına bak tr e postası kurmayın ürünün içinde gelen e postayı kulanın diyor hemde başka satıcının açıklamasını kopyala yapıştır yapmış " Xdoğuş store "adında bir satıcı o satıcıda 3k ya satıyor

Satıcının sayfasında limon sıkacağı paspas tarzı ürünler var ben güvenemedim dolandırıcı olma ihtimali yüksek

büyük ihtimalle doladırıcı bu urun kırık sanırım ürün açıklmasına bak tr e postası kurmayın ürünün içinde gelen e postayı kulanın diyor hemde başka satıcının açıklamasını kopyala yapıştır yapmış " Xdoğuş store "adında bir satıcı o satıcıda 3k ya satıyor
O eposta sanırım ülkemizde bu ürünün desteği olmadığından ürünün TR maili ile değil Amerika maili ile çalışıyor olmasından ama öbür kısımları için evet haklısınız. Zaten Sunplus uydu alıcısı markası olarak gözüküyor

İmitasyon ürünmüş arkadaşlar. Amazon Fire Tv Stick değil ürün. Bozuk ya da dolandırıcılık yok açıklamaya değil ürün adına bakın.

Satıcıya ürün orijinal mi diye sordum, soruyu reddetti. Sahte ürün satıyor, net dolandırıcılık.

1706366046654.png

hocam basliginda yaziyor zaten sunplus adli cakma urun gelecek alirsaniz

cakma makma ne fark eder 950tlye tüm kanalları içeren hesapla birlikte gönderiyorlar tertemiz

cakma makma ne fark eder 950tlye tüm kanalları içeren hesapla birlikte gönderiyorlar tertemiz
Tamam da neden farklı bir ürün gibi kutulamışlar madem fark etmiyor? Zaten tüm kanalları ücretsiz izleten onlarca uygulama var, biraz düşük performanslı Android TV Box insanı çıldırtır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,886
Üyeler
184,696
Son üye
Ynsemrewq
Geri