Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Amazon Fransadan gelen Kartların garantisi oluyor mu?
1 sene değil mi? Amazon üzerinden alınan ürünler için satıcısı amazon olduğu takdirde.Evet 2 yıl Amazon global garantisi var diye biliyorum. Tabi satıcı ve gönderici Amazon olarak aldiydaniz. Başka 3. Şahıs saticidan aldiysaniz işler karışır.
Sahibindenden biri satıyor, amazon frden almış.Evet 2 yıl Amazon global garantisi var diye biliyorum. Tabi satıcı ve gönderici Amazon olarak aldiydaniz. Başka 3. Şahıs saticidan aldiysaniz işler karışır.
Ek olarak, amazondan almış birinden ikinci el alınması durumunda Amazondan satın alan kişi garantiye yollayabilir. Yani 3. şahısta geçersiz oluyor garanti.Evet 2 yıl Amazon global garantisi var diye biliyorum. Tabi satıcı ve gönderici Amazon olarak aldiydaniz. Başka 3. Şahıs saticidan aldiysaniz işler karışır.
Bir sürü kişi satıyor biri değilSahibindenden biri satıyor, amazon frden almış.
Amazon ilgelenmiyor onunla , 3. Şahıs saticidan aldiysan onunla iletisime geciyorsun, kabul ettiği takdirde ürünü kargoluyluyorsun (tabi kargo parası tuzlu) yapıyorlar. Tabi bide 3. Şahıs olduğu için geri gönderir mi nasıl olur gerisini bilemem tecrübem yokEk olarak, amazondan almış birinden ikinci el alınması durumunda Amazondan satın alan kişi garantiye yollayabilir. Yani 3. şahısta geçersiz oluyor garanti.
Garanti olmuyor mu?Bir sürü kişi satıyor biri değil
İlk yorumu oku knk açıkladımGaranti olmuyor mu?