Neler Yeni

AMAZON GAMİNG WEEK İNDİRİMLERİNDEN MONİTÖR TAVSİYESİ

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar 2k veya 4k monitör düşünüyorum 2k monitör olarak MSI 27" G274QPF QD almayı düşünüyorum şu an trendyolda peşine 6 taksit var ama burda daha uygunu var mı bulamadım. Bide bende 3090 var 2k bu MSI monitörü mü alsam yoksa 4k bir monitör mü alsam. Bütçe 10-12 bin arası o yüzden iyi bir aeçim yapmam lazım HARDCORE FPS oynamıyorum bi oynarsan CoD multiplayer falan oynuyorum zevkine geri kalan Forza 5 ve Diablo 4 oynuyorum sizce 2k 170 Hz MSI monitör mü yoksa 4k 60 veya 100hz bir monitör mü daha iyi olur? ( tercihen yine MSI çünkü kalitesine güveniyorum yorumlar hep olumlu)

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Arkadaşlar 2k veya 4k monitör düşünüyorum 2k monitör olarak MSI 27" G274QPF QD almayı düşünüyorum şu an trendyolda peşine 6 taksit var ama burda daha uygunu var mı bulamadım. Bide bende 3090 var 2k bu MSI monitörü mü alsam yoksa 4k bir monitör mü alsam. Bütçe 10-12 bin arası o yüzden iyi bir aeçim yapmam lazım HARDCORE FPS oynamıyorum bi oynarsan CoD multiplayer falan oynuyorum zevkine geri kalan Forza 5 ve Diablo 4 oynuyorum sizce 2k 170 Hz MSI monitör mü yoksa 4k 60 veya 100hz bir monitör mü daha iyi olur? ( tercihen yine MSI çünkü kalitesine güveniyorum yorumlar hep olumlu)

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Çağdaş Alkan

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wiewsonic bakmıyorum kardeşim ya MSI monitörlerin yorumları hep çok pozitif genelde. Ben öyle f/p falan istemiyorum aralarında 2 bin TL var 2k da MSI alırım. Zaten 2k alacaksam monitörü belirledim ben MSI g274qpf qd alacağım ama 2k mı 4k mı onun arasında kaldım şöyle 4ms değilde 1 Ms 4k bulursam güzel fiyata almak istiyorum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
QPF modelinin 240 Hz olanı bu sanırsam ama bana 240 Hz gerekli değil ben öyle aşırı rekabetçi FPS oynamıyorum CS yada Valo falan oynamıyorum bana 170 Hz yeter ben genelde CoD multiplayer Forza ve Diablo 4 oynuyorum yani çok fazla ekran hızı gerekli değil 4k da 60-70 fps üstü 2k da 100-120 arası olsun bana yeter. ki benim sistem de anca o değerleri verir

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Çağdaş Alkan
QPF modelinin 240 Hz olanı bu sanırsam ama bana 240 Hz gerekli değil ben öyle aşırı rekabetçi FPS oynamıyorum CS yada Valo falan oynamıyorum bana 170 Hz yeter ben genelde CoD multiplayer Forza ve Diablo 4 oynuyorum yani çok fazla ekran hızı gerekli değil 4k da 60-70 fps üstü 2k da 100-120 arası olsun bana yeter. ki benim sistem de anca o değerleri verir

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Çağdaş Alkan
2k çözünürlğkte alırsam MSI G274QPF QD alacağım sizin bana 4k öneriniz nedir
Hocam MSI güzel gerçekten ama yorumlara bakın forumdan isterseniz ölü piksel ve diğer sorunlar çok oluyor, başka 10bit renk olan 2k monitör de bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k ya çok hakim değilim maalesef

IPS olarak bu var hocam

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam MSI güzel gerçekten ama yorumlara bakın forumdan isterseniz ölü piksel ve diğer sorunlar çok oluyor, başka 10bit renk olan 2k monitör de bakın

IPS olarak bu var hocam
MSI ben genel yaptığım araştırmaya göre panel olarak rakipleri arasında en kalitelisi. Ben kötü yorumlardan çok iyi yorumlar gördüm illaki sorunlu ürünler olacak ama ben MSI markasına güveniyorum

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Çağdaş Alkan
MSI ben genel yaptığım araştırmaya göre panel olarak rakipleri arasında en kalitelisi. Ben kötü yorumlardan çok iyi yorumlar gördüm illaki sorunlu ürünler olacak ama ben MSI markasına güveniyorum
Sana zahmet alırsan eğer buradan yazar mısın nasıl bir sorun var mı, ben onu bayağıdır takip ediyorum başka model aldım ama yükseltme olursa değerlendirebikirim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP

IPS olarak bu var hocam
Bide bana gsync destekli lazım bende 3090 var

Top Bottom