hocam bende kargo ücretinden bahsediyorum zatenGümrük vergisi ile kargo parası aynı şey değil prıme sadee kargo bedava saglıyor malesef.
Hocam aslında kendini boşayoruyon arasana 2 dk amazon.comtr öğren hem bizde bilgilenelimhocam bende kargo ücretinden bahsediyorum zaten
bu linkte kargo ücreti 117tl yazıyor prime üye olsam bedava mı olacak diyorumASUS WS C621E Sage Intel C621 Lga3647 DDR4 2666 Vga M2 Usb3.1 2 adet Lan EEB Çift İşlemci desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS WS C621E Sage Intel C621 Lga3647 DDR4 2666 Vga M2 Usb3.1 2 adet Lan EEB Çift İşlemci desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Prime bölgeye göre geçerli, Prime üyesi olurken ülke seçiyorsunuz. Almanya için Almanya'yı seçmeniz gerekir ki Euro bazında ödeme talep ederler, üstüne üstlük Türkiye'ye gelme olasılığı da geçersiz olabilir.Hocam aslında kendini boşayoruyon arasana 2 dk amazon.comtr öğren hem bizde bilgilenelim
Bende merak ettim şimdi ama o para bence hem vergi hem kargo gibi gosteriyorlar.atıyorum vergi karşılamassa ordan alırlar gibisinden birisi ordaki rakam tahmini az vergi çıktı iade ediyorlar gibi bir laf soylemişti.