Hocam garantisi nasıl oluyor? Garantiye gönderirken kargo ücretini ben mi öderim ve son soru sepetteki fiyattan fazla öder miyim? Yani son fiyat mı o her şey eklenmişgüvenilir
fiyatın altında yazıyor vergi+ kargo onla birlikte biraz artıyorHocam garantisi nasıl oluyor? Garantiye gönderirken kargo ücretini ben mi öderim ve son soru sepetteki fiyattan fazla öder miyim? Yani son fiyat mı o her şey eklenmiş
Ödeyeceğim fiyat bu mu? Yoksa gelince ek mi ödeyeceğim. Açıklamada her şey dahil fiyat diyor.fiyatın altında yazıyor vergi+ kargo onla birlikte biraz artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben psu almıştım 900tl di 1k ya geldi vergi+ kargo
656 tl vergiler dahil. Alışverişi tamamla diyin. İthalat ücreti depozitosu ekliyor. + KargoÖdeyeceğim fiyat bu mu? Yoksa gelince ek mi ödeyeceğim. Açıklamada her şey dahil fiyat diyor.
Siz denediniz ondan mı biliyorsunuz ben biraz sonra alacağım şuan yanımda kart yok ondan kart ekli değil kusura bakmayın656 TL vergiler dahil. Alışverişi tamamla diyin. İthalat ücreti depozitosu ekliyor. + Kargo
Evet hocam sepette alışverişi tamamla diyin. Orda son tutari görebilirsiniz sizde.Siz denediniz ondan mı biliyorsunuz ben biraz sonra alacağım şuan yanımda kart yok ondan kart ekli değil kusura bakmayın
Teşekkür ederim hocamEvet hocam sepette alışverişi tamamla diyin. Orda son tutari görebilirsiniz sizde.
Bu arada ithalat ücreti vergisi daha fazla çıkabilir ürün Türkiye'ye geldiğinde. O durumda amazon fazla tutarı sizden almıyor. İthalat ücreti sizden alınan tutardan daha az olursa fazla çekilen tutar iade ediliyor . Adamlar çok güzel çalışıyorTeşekkür ederim hocam
Amazon Türkiye'den Samsung'un 250gb ssdsini aldım ya uğraşmak istemedim. Bu arada Amazon gerçekten muhteşem bir şirket tam bir örnek. Her aldığım şeye 12 ay faizsiz taksit yaptı. Vatana gittim tek bir şey aldım 4 ay taksit hepsiburada 3 ay taksit biraz örnek alsalar keşke amazondanBu arada ithalat ücreti vergisi daha fazla çıkabilir ürün Türkiye'ye geldiğinde. O durumda amazon fazla tutarı sizden almıyor. İthalat ücreti sizden alınan tutardan daha az olursa fazla çekilen tutar iade ediliyor . Adamlar çok güzel çalışıyor
980 Pro ise mükemmel fiyat. Düz 980 ise o model pek iyi değil. Giriş-Orta seviye bir ürün.Amazon.com.tr üzerindeki bu satıcı güvenilir midir? Garantisi Türkiyede mi olur Almanya'da mi yardımcı olabilir misiniz güzel bir ssd buldum almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kartal34 hocam bir ssd buldum Almanya'dan Samsung 980 500gb 580 çok iyi fiyat değil mi bana öyle geldi