Neler Yeni

Amazon Germany satıcısından alınacak ürün ne kadar sürede gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sıradanbirvatandaş
Xbox Controller alacağım. Beyaz kontrol cihazı her şey dahil 2050- 2100TL gibi bir fiyata geliyor fakat teslim tarihi 4- 14 Ekim olarak gözüküyor. Öte yandan siyah kontrolcü yanında adaptör ile geliyor ve 500TL daha pahalı fakat geliş süresi 18 Eylül olarak gözüküyor. Açıkçası siyah olması şart değil ve adaptöre de ihtiyacım yok, 500TL'de benim için fazla bir miktar. Beyaz olan gerçekten 1 ay gibi bir sürede mi gelir yoksa öyle göstermesine rağmen 7- 15 gün içerisinde gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
1 eylül günü kamera sipariş verdim bugün önce hollandaya gitti sonra Türkiye'ye geldi bugün istanbulda kargo firmasına teslim edildi, adana da yaşıyorum muhtemelen perşembe veya cuma elimde olur. deneyimim böyle sen hesap edersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 eylül günü kamera sipariş verdim bugün önce hollandaya gitti sonra Türkiye'ye geldi bugün istanbulda kargo firmasına teslim edildi, adana da yaşıyorum muhtemelen perşembe veya cuma elimde olur. deneyimim böyle sen hesap edersin.
ilk bugün kelimesi fazla**

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sıradanbirvatandaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk bugün kelimesi fazla**
Çoğu konuda 1- 2 hafta içerisinde insanların eline ulaşmış ürünler ancak aynı cihazın siyah rengi ile beyaz renginin tahmini teslim tarihi arasında 2 hafta olunca kafam karışmadı değil.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,273
İsim
Mert Can Ergün
Cuma günü şipariş vermiştim polonya üzerinden geldi cumartesi günü istanbul da oldu pazartesi günü de almıştım

Top Bottom