Yardım Amazon Güvenilir mi?

En güveniliri kendisi! İade alıyor sorumluluk alıyor ürün kırık gelse bile değişim yapıyor. Trendyol hepsiburada cart curt hepsi fasa fiso Amazon'un yanında.

en güveniliri

Hatta forumda konusu var yanlışlıkla 1 yerine 5 mousepad gönderilmiş 3 ü geri gönderilecekmiş 1 tane hesiye vermişler o kadar önem veriyor müşteri memnuniyetine

yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum

Akrabalarıma güvenmem Amazon'a güvenirim.

Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor

Prime günü bayağı bir alışveriş yapmayı düşünüyorum güvenilir midir?
İstediğin kadar alışveriş yapabilirsin. Sadece yurt dışı alışverişlerinde sınır var ona dikkat et.

yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum
şaka değil ilk defa alışveriş yapacağım için sordum
Post automatically merged:

Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor
Tamam knk

Geri