Neler Yeni

Yardım Amazon Güvenilir mi?

Bergee

80+ Silver
En güveniliri kendisi! İade alıyor sorumluluk alıyor ürün kırık gelse bile değişim yapıyor. Trendyol hepsiburada cart curt hepsi fasa fiso Amazon'un yanında.

panizher

80+ Silver
en güveniliri

Hatta forumda konusu var yanlışlıkla 1 yerine 5 mousepad gönderilmiş 3 ü geri gönderilecekmiş 1 tane hesiye vermişler o kadar önem veriyor müşteri memnuniyetine

WhoCares

80+ Gold
yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Akrabalarıma güvenmem Amazon'a güvenirim.

Axes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim Coşkun
Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Prime günü bayağı bir alışveriş yapmayı düşünüyorum güvenilir midir?
İstediğin kadar alışveriş yapabilirsin. Sadece yurt dışı alışverişlerinde sınır var ona dikkat et.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego

yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum
şaka değil ilk defa alışveriş yapacağım için sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor
Tamam knk

Top Bottom