Neler Yeni

Yardım Amazon Güvenilir mi?

Bergee

80+ Silver
En güveniliri kendisi! İade alıyor sorumluluk alıyor ürün kırık gelse bile değişim yapıyor. Trendyol hepsiburada cart curt hepsi fasa fiso Amazon'un yanında.

panizher

80+ Silver
en güveniliri

Hatta forumda konusu var yanlışlıkla 1 yerine 5 mousepad gönderilmiş 3 ü geri gönderilecekmiş 1 tane hesiye vermişler o kadar önem veriyor müşteri memnuniyetine

WhoCares

80+ Gold
yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Akrabalarıma güvenmem Amazon'a güvenirim.

Axes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim Coşkun
Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Prime günü bayağı bir alışveriş yapmayı düşünüyorum güvenilir midir?
İstediğin kadar alışveriş yapabilirsin. Sadece yurt dışı alışverişlerinde sınır var ona dikkat et.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego

yuh başlığı görünce troll sandım meğersem değilmiş :kekw: amazonun kendi gönderdiği ürünlerde çok problem yaşamazsın ama amazon üzerinden başka satıcıları bilemiyorum
şaka değil ilk defa alışveriş yapacağım için sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Post ciddiyse sana güzel bir küfür etmek isterdim yani kusura bakmayın ama bu kadar da ********** olmak için ekstra genlerde falan bi bozukluk olması lazım adam dünyanın en büyük şirketine güvenilir mi diye soruyor
Tamam knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom