.Ardaa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 591
iade tamamlanmış sadece ödeme gelicek oda 3 iş gününde minimum gelir cumartesi pazar hariçKasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
yakında yatar onaylanmış haftasonları harici bir gün yatarKasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
Numarası yok hocam bulamadım biliyorsanız verin.Neden Amazon müşteri hizmetlerini arayıp sormuyorsun?
Numarasını bilmiyorum bulamadimNeden Amazon müşteri hizmetlerini arayıp sormuyorsun?
Numarası yok onlar seni arıyor ya da canlı desteğe bağlanıyorsun. Sağ yukarıdan isminin yazılı olduğu kısım hesap ve listeler yazıyor oraya tıkla açılan sayfada bize ulaşın bölümü var. Siparişine tıkla bot bir iki soruyor daha fazla yardıma ihtiyacım var de yeni sayfa açılıyor orada sana seçenek sunuyor mail telefon canlı destek birini seçersin.Numarası yok hocam bulamadım biliyorsanız verin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Numarasını bilmiyorum bulamadim
iade tamamlanmış sadece ödeme gelicek oda 3 iş gününde minimum gelir cumartesi pazar hariç
pazar satıcısı olduğu için yani amazon satmadığı için iade talebi onaylandı yazıyor yani iade kabul edilmemiş daha.yakında yatar onaylanmış haftasonları harici bir gün yatar