Neler Yeni

Amazon iade süreci yardım

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1618561607179.png

durum böyle iade etmek istiyorum para iadesi yapıldı fakat ürünü teslim etmedim ?
(neye basıp iade ettiğimi hatırlamıyorum , sanırsam birileri evime gelip alıcak onu işaretledim )
İade için 3 seçenek var
ekip gelip iadeyi alıyor , sen götürüyorsun veya belirtilen kargoya sen kod ile götürüp bırakıyorsun .

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Alıntıyı görüntüle
durum böyle iade etmek istiyorum para iadesi yapıldı fakat ürünü teslim etmedim ?
(neye basıp iade ettiğimi hatırlamıyorum , sanırsam birileri evime gelip alıcak onu işaretledim )
İade için 3 seçenek var
ekip gelip iadeyi alıyor , sen götürüyorsun veya belirtilen kargoya sen kod ile götürüp bırakıyorsun .
Gelmezler büyük ihtimalle :D

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
İade için 3 seçenek var
ürünü iade etmenize gerek yok diyor kısacana götürmenize de gerek yok

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet
iade ekranın da ürünü iade etmenize gerekmiyor diye belirtilmiş.

Top Bottom