Amazon bazen parayı hemen almıyor.sipariş veriyorum ama ödeme yapmadan direkt siparişi alıyor nasıl yapacağım?
fiyatı uygun mu sizce?Ödemeyi 1-2 güne keserler. Kartın internet alışverişine açık olsun.
ss de toplam kısmında var.Kaça aldınız hocam
kuru çevirdim 8100 e geliyor.o fiyata aldıysanız eğer. tr de 2 gün önce 8300 e satıldı.tr garantili almayı tercih ederim.fiyatı uygun mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ss de toplam kısmında var.
İyi fiyat. TR de en düşük 8250 yi gördü. Bakalım bir daha tekrar 8250 den görebilecek miyiz.fiyatı uygun mu sizce?
ss de toplam kısmında var.
Amazon garantisi bence TR garantiden daha iyi.kuru çevirdim 8100 e geliyor.o fiyata aldıysanız eğer. tr de 2 gün önce 8300 e satıldı.tr garantili almayı tercih ederim.
Tüketici mahkemesi seni her türlü koruyor.Amazon sadece ürün fiyatını iade ediyor.Gümrüğe verdiğin para da boşa gidiyor.Çok fark olmadıkça yurtdışından almak mantıklı değil bence.İyi fiyat. TR de en düşük 8250 yi gördü. Bakalım bir daha tekrar 8250 den görebilecek miyiz.
Amazon garantisi bence TR garantiden daha iyi.![]()
Amazon japonyadan kart aldım. Kartta coil whine var. Adamlar kartı değişime açtı. Yeni kart gönderdiler yarın gelecek. Eski kart hala bende.Tüketici mahkemesi seni her türlü koruyor.Amazon sadece ürün fiyatını iade ediyor.Gümrüğe verdiğin para da boşa gidiyor.Çok fark olmadıkça yurtdışından almak mantıklı değil bence.