Neler Yeni

Amazon İtalya'dan 545 Euro'ya RTX 2080 Ti Aldım, Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yağız Çinel
Herkese merhaba ,
Foruma direk dalmak gibi mi oluyor bilemedim ancak bu konuyu yakından merak ettiğim için profesyonel önerilerinize ihtiyaç duyduğumu farkettim.
7 Nisan 2021 tarihinde Amazon italya pazarından bir ekran kartı nihayet stok buldum ve fiyat gayet uygun geldi gözüme 545 euroya su soğutmalı gigabyte marka 2080ti i kart siparişi verdim.2 aydır ekran kartı arıyorum ve sonunda bu kadar basit bir şekilde tak diye sipariş verebilmek nasıl bu kadar kolay oldu ve bu rakama tedirgin olduğum için bu konuyu açma gereği duydum.Kartla ilgili pek bilgi sahibi değilim ancak ben düz mantıkla yola çıktım ( bunu neden 2080ti yerine 3070 vb almaya çalışmadın diyebilecek kişiler için belirtmek istiyorum )
5300 ₺ ile RX 5500 XT 4GB almak yerine 2080Ti sipariş etmiş oldum.
Ancak dediğim gibi bir takım tedirginlik içersindeyim stoğuna denk gelmeyi geçtim gerçekten 545 Euro'ya orjinal kusursuz bir ekran kartı mı aldım bilemiyorum.
Sizin bir fikriniz var mı ?

ÜRÜN LİNKİ

Şimdiden teşekkürler,
Yağız

Ekler

• WhatsApp Image 2021-04-07 at 7.21.03 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-07 at 7.21.03 PM.jpeg
    42.6 KB · Hit: 106
Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba ,
Foruma direk dalmak gibi mi oluyor bilemedim ancak bu konuyu yakından merak ettiğim için profesyonel önerilerinize ihtiyaç duyduğumu farkettim.
7 Nisan 2021 tarihinde Amazon italya pazarından bir ekran kartı nihayet stok buldum ve fiyat gayet uygun geldi gözüme 545 euroya su soğutmalı gigabyte marka 2080ti işlemci siparişi verdim.2 aydır ekran kartı arıyorum ve sonunda bu kadar basit bir şekilde tak diye sipariş verebilmek nasıl bu kadar kolay oldu ve bu rakama tedirgin olduğum için bu konuyu açma gereği duydum.Kartla ilgili pek bilgi sahibi değilim ancak ben düz mantıkla yola çıktım ( bunu neden 2080ti yerine 3070 vb almaya çalışmadın diyebilecek kişiler için belirtmek istiyorum )
Ancak dediğim gibi bir takım tedirginlik içersindeyim stoğuna denk gelmeyi geçtim gerçekten 545 Euro'ya orjinal kusursuz bir ekran kartı mı aldım bilemiyorum.

Şimdiden teşekkürler,
Yağız
orjinal amazon ise hiç endişe etme yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yağız Çinel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orjinal amazon ise hiç endişe etme yardımcı olurlar
Orjinal Amazon evet tek satın alma cesaretim buydu zaten.
1000 euro msrp'li bir kartı o paraya olması biraz şüpheli
işte çok garip geldi bana da acaba italya pazarı bu camiadan bir haber mi diyeceğim ama sanmam ticaret globaldir.
Bu sorunlardan önce bile 5K değildi ki RTX 2080 Ti, bana da çok tuhaf geldi.
Malesef hocam tedirginlik içindeyim.

Ürün linki de bu

Squex

80+ Silver
Normal fiyatı bile bu fiyatta değilken bu fiyata satılması şüpheli. Satıcı amazon mu yoksa başka bir satıcı mı?

yigit...

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yy
Herkese merhaba ,
7 Nisan 2021 tarihinde Amazon italya pazarından bir ekran kartı nihayet stok buldum ve fiyat gayet uygun geldi gözüme 545 euroya su soğutmalı gigabyte marka 2080ti i kart siparişi verdim.2 aydır ekran kartı arıyorum ve sonunda bu kadar basit bir şekilde tak diye sipariş verebilmek nasıl bu kadar kolay oldu ve bu rakama tedirgin olduğum için bu konuyu açma gereği duydum.Kartla ilgili pek bilgi sahibi değilim ancak ben düz mantıkla yola çıktım ( bunu neden 2080ti yerine 3070 vb almaya çalışmadın diyebilecek kişiler için belirtmek istiyorum )

Şimdiden teşekkürler,
Yağız
amazon olduğuna eminmisiniz .

equinoxx

80+ Bronze

equinoxx

80+ Bronze
Bu ne anlama geliyor bir fikrim yok hocam yani kötü bir şey mi iyi bir şey mi bilemedim.
Satıcı Gigabyte olarak gözüktüğü için iyi hocam. kargo ve vergi dahil toplam kaç TL'ye geldi kartınız? Ayrıca o kadar yorum var aldığınız üründe sorun olacağını sanmıyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya büyük ihtimalle ikinci el olduğu için gelir yada amazon tarafından sipariş iptal edilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yağız Çinel
Satıcı Gigabyte olarak gözüktüğü için iyi hocam. kargo ve vergi dahil toplam kaç TL'ye geldi kartınız? Ayrıca o kadar yorum var aldığınız üründe sorun olacağını sanmıyorum
Hocam şöyle ki ben artık kart bulamadığım için google ayarlarından yerel pazarlara kadar stalklamak için almanya isveç zelanda ne denk gelirse motor ayarlarının konumunu degıstırıp buldum bu ürünü,
Free shipping - 545 Euro yazıyordu.
Free shipping yazmasının sebebi benim ürünü Berlin'deki kuzenimin adresine yollatmamdır diye düşünüyorum
Türkiye teslimatı yok zaten.Normal valiz usulü Tr gelirken getirirler dedim ve sipariş ettim ki onlar da incelediler herhangi bir sakınca görmediler.Site deseniz orjinal amazon gibi anlayamadım yani umarım dediğiniz gibidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,916
Üyeler
159,555
Son üye
mustolak
Top Bottom