Neler Yeni

Amazon İtalya'dan 545 Euro'ya RTX 2080 Ti Aldım, Nasıldır?

equinoxx

80+ Bronze
Hocam şöyle ki ben artık kart bulamadığım için google ayarlarından yerel pazarlara kadar stalklamak için almanya isveç zelanda ne denk gelirse motor ayarlarının konumunu degıstırıp buldum bu ürünü,
Free shipping - 545 Euro yazıyordu.
Free shipping yazmasının sebebi benim ürünü Berlin'deki kuzenimin adresine yollatmamdır diye düşünüyorum
Türkiye teslimatı yok zaten.Normal valiz usulü Tr gelirken getirirler dedim ve sipariş ettim ki onlar da incelediler herhangi bir sakınca görmediler.Site deseniz orjinal amazon gibi anlayamadım yani umarım dediğiniz gibidir.
site amazon evet ve ürünün satıcısı Gigabyte yani herhangi bir şüpheniz olmasın. Gayet iyi fiyata almışsınız.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Ne hortlattin be kanka

Gloxy

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kart hala stokta gerçek mi ki :peepo2: :peepo2:

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Ürün amazon seçimi olarak gözüküyor satıcı gigabyte değil SEDOLIA diye biri 3 yorumu var.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Herkese merhaba ,
Foruma direk dalmak gibi mi oluyor bilemedim ancak bu konuyu yakından merak ettiğim için profesyonel önerilerinize ihtiyaç duyduğumu farkettim.
7 Nisan 2021 tarihinde Amazon italya pazarından bir ekran kartı nihayet stok buldum ve fiyat gayet uygun geldi gözüme 545 euroya su soğutmalı gigabyte marka 2080ti i kart siparişi verdim.2 aydır ekran kartı arıyorum ve sonunda bu kadar basit bir şekilde tak diye sipariş verebilmek nasıl bu kadar kolay oldu ve bu rakama tedirgin olduğum için bu konuyu açma gereği duydum.Kartla ilgili pek bilgi sahibi değilim ancak ben düz mantıkla yola çıktım ( bunu neden 2080ti yerine 3070 vb almaya çalışmadın diyebilecek kişiler için belirtmek istiyorum )
5300 ₺ ile RX 5500 XT 4GB almak yerine 2080Ti sipariş etmiş oldum.
Ancak dediğim gibi bir takım tedirginlik içersindeyim stoğuna denk gelmeyi geçtim gerçekten 545 Euro'ya orjinal kusursuz bir ekran kartı mı aldım bilemiyorum.
Sizin bir fikriniz var mı ?

ÜRÜN LİNKİ

Şimdiden teşekkürler,
Yağız
545 ero dışında kargo ücreti vergi vb kaç tl tuttu ? ve gelir ise bende alacağım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,301
Üyeler
161,687
Son üye
Ronin919
Top Bottom